Skocz do zawartości

W przerwie meczu :)

Darq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szczęsny, Błaszczykowski, Lewandowski to był gwiazdy tego meczu według mnie, czyli bramkarz i atak, bo obrona jak ktoś wcześniej wspomniał była chyba na wakacjach. Tyle błędów obrony dawno nie widziałem(w tym ostry faul na polu karnym w rezultacie strata bramki, to w ogóle nie potrzebne).

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Oczywiście że tak, jak na reprezentację pl grali wspaniale, ale trzeba mieć zupełny brak obiektywizmu żeby napisać że byliśmy lepszą drużyna, w jakimkolwiek aspekcie :|

edit: Lewandowski akurat grał bardzo słabo, cały czas na spalony, spieprzył kilka akcji, jedynie ten jeden gol, jedyna akcja w której zachował się jak rasowy napastnik, dobrze się ustawiając.

edit: Lewandowski akurat grał bardzo słabo, cały czas na spalony, spieprzył kilka akcji, jedynie ten jeden gol, jedyna akcja w której zachował się jak rasowy napastnik, dobrze się ustawiając.

sorki, że się wtrące ale chyba nie znasz się na piłce... Jak na zawodnika z przodu zagrał rewelacyjnie, bez niego nie mielibyśmy kim przytrzymać piłki na połowie przeciwnika. Niemcy by na nas siedli a piłka po kilkusekundowym wybiciu wracałaby na nasza połowę. Lewandowski chyba jako jedyny polski napastnik nie ma problemu z panowaniem nad piłką, gdy obrońca mu "siedzi na plecach" - po prostu świetnie blokuje piłkę ciałem - jak ktoś gra to wie o czym mówie :D Lewy zagrał dziś bardzo dobrze. Dobre zawody rozegrał też w mojej ocenie Mierzejewski, zepsuł tylko stałe fragmenty. Murawski też dobre spotkanie zagrał - no i oczywiście Błaszczykowski w drugiej połowie :placze: Ogólnie mecz fajny nawet ta ostatnia bramka na 2-2 mnie nie boli, bo Niemcy prawie zawsze strzelają w końcówkach :placze:

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Nie ważne czy o coś czy nie. W świat poszło, że Niemcy ostatnio wygrali towarzyski mecz z Brazylią 3:2, a teraz pójdzie, że zremisowali z nami. Może daleko nam jeszcze do porządnego poziomu, ale kogo to dzisiaj obchodzi? Dziś trzeba cieszyć się remisem i tym, że to niemcy 2 razy gonili wynik, no i dalej pracować nad drużyną.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności