Skocz do zawartości

dzieci regularnie molestuja mnie na gg

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu jestem regularnie molestowany i zaczepiany na rozne sposoby przez dzieciaki 8-14 lat na gg wszystko konczy sie w momencie kiedy oswiadczam ile mam lat i oczywiscie mama czy tato o obejzeniu bardzo pasjonujacego programu na tvn czy polsacie nakazalo dziecku sie nie odzywac do obcych z reszta dziecko nakasz skutecznie lamie, a i jachodz mam wpisane w profilu ile mam lat :) zwykle nie chca mi dawac wiary albo sie konczy na over znikam lub "sp*******j" albo cos tak elokwentnego ... za moich czasow nie bylo takiej obcofobii ... chetnie pogadam z kazdym jak tylko mam czas i ochote, ale kto tu kogo napada pyta sie ile masz lat i zagaduje glupia gadka czesto ... zabawne...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

I czesto 2 pierwsze wersy to:

"Cze

Skad klikasz?" :)

Jak takie cos widze to nawet nie mam ochoty sie odezwac....

Ja rowniez pogadam z roznymi osobami ;) Czesto sie ludzie mnie pytaja o problemy z kompem, poniewaz kiedys ostro sie udzielalem na forum o komputerach !!!

Pozdrawiam

Jurdziol

Ja kiedyś opracowałem zasady komunikacji ze mną (troche brutalne) :)

Wersja ocenzurowana

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chcesz cos do mnie powiedzieć ? Czytaj!

Jeżeli nie rozmawiasz ze mną po raz pierwszy możesz od razu przejść do punktu nr 7. Nie będę owijać w bawełnę, używał delikatnych słówek, jednym słowem bez je****ch farmazonów, bo już mnie krew zalewa jak widzę wasze niektóre wiadomości.

1. Pierwsze wrażenie. Nawet nie próbuj zaczynać w stylu: "skont klikash?" albo "co robish?" lub "postukamy?". Jeżeli właśnie tak masz zamiar zacząć -wyp****j.

2. Cel. Jeżeli chcesz ze mną porozmawiać musisz mieć po co do ch*** wafla. Jeżeli już zgodzę się z tobą porozmawiać, oczekuje, ze już dawno wiesz, o czym!! Bo tekst w stylu "a może ty cos zaproponujesz" uważam za terroryzm!! Jak chcesz pogadać o du**e Maryni albo o pogodzie -wyp***j. Usiądź przed TV, włącz swoja ulubiona telenowele i nie zawracaj mi głowy!!

3. Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, ze jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaz mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się - wyp****j.

4. Anonimowość. Z całym szacunkiem - w du**e mam ile masz lat, jak wyglądasz i jak ma na imię twój pies. Nie chce twojego zdjęcia, nie dam ci swojego. Interesuje mnie tylko wymiana poglądów na konkretny temat. Będzie potrzeba bliższej znajomości - dam znać. A jak nie pasuje to wiadomo - wyp****j.

5. Styl. Używam polskich znaków diaktrycznych, po prostu ja dostrzegam różnice pomiędzy robieniem laski a robieniem łaski. Jeżeli już tak bardzo nie chcesz ich używać - proszę bardzo. Jednak to, co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Ja tez popełniam czasem błędy, ale do k***y nędzy nie w każdym zdaniu po trzy razy!!! Przeczytaj przynajmniej raz co ci się udało nabazgrać i dopiero potem poślij, jeżeli masz pewność ze jest dobrze. Kładę laskę na to czy masz dysleksje, dysortografie, dysgrafie czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napie*****e ortami jak gnojem po polu to zwykle niedbalstwo!! Nie każe zostać miodkiem, wystarczy mi maturzysta. A jak nie potrafisz to - wypi****j, najlepiej do szkoły.

6. Status. To, ze mój status to "dostępny", wcale nie oznacza, ze jestem przed komputerem - to oznacza, ze mój komputer jest włączony. Jeżeli nie odpowiadam, mimo spełnienia powyższych i poniższych warunków - cierpliwości. Zapewne nie mogę teraz rozmawiać i odezwę się jak będę mógł. Jeżeli udało ci się popełnić któreś z wymienionych tutaj przestępstw to - możesz iść przypudrować nosek czy odlać się, czyli wypi***j.

7. Łańcuszki. To temat szczególny. Nie toleruje żadnych, ale to Ż A D N YC H tasiemców o albańskich wirusach, umierających dzieciakach, czy pierd**** testach na szczęście. Przesłanie mi takiej wiadomości jest równoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby. Nie bądźmy idiotami i nie posyłajmy nikomu tych bzdur!! Jeżeli mi to posyłasz to jesteś bezmyślnym debilem, który dal się zrobić w CIULA przez innego ciula. Chcesz mi posłać łańcuszek - wypie****j, ale to k***a już!

8. Zakończenie. Mam wielka nadzieje, ze ta strona pomoże w naszej wzajemnej, bezproblemowej komunikacji. Wszystkich spełniających powyższe warunki zapraszam do rozmowy.

Pozdrawiam !!!

P.S. Jeśli kogoś uraził mój przekaz to nawet nie będę przepraszać ;)))

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z tym GG to jednak jest problem...

Kiedyś podawałem swój numer na forach i mojej stronie, ale ludzie mi nie dawali spokoju. Później naStoLAtKi i jakieś dzieci które chciały postukać - zmieniłem dane w katalogu GG.

Znajomi wiedzą, żeby nie pisać do mnie w celu postukania, tylko jak jest jakaś sprawa, bo przecież widzę się z nimi na uczelni prawie codziennie. Nie dotyczy to osób z którymi nie mam osobistego kontaktu.

Trochę się uspokoiło, ale dostaję coraz więcej spamu wysyłanego z automatu. Czas zainstalować wtyczkę do Konnekta która blokuje rozmowy spoza mojej listy.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Czuje sie mentalnie zgwalcony przez programy o dzieciach na tvn i polsanie - typu "Nasze dzieci" - bo nawet nie przeszkadza mi to ze ktos - jakis dzieciak - cos powie, a czasami cos glupiego, ale ogolnie jak mowie ile mam lat to jest stending back :)

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

A ja nigdzie nikomu nie podaję swojego numeru GG (fora, strony), ewentualnie jak coś wcześniej uzgodnię mailem i chcę to przedyskutować.

Mój numer mają tylko osoby z którymi JA chcę rozmawiać. Cała moja lista to 12 osób :)

Mam zaznaczone "Tylko dla znajomych" - więc dla całej reszty mnie nie ma !!!

Trzymam się tych zasad i jeszcze nigdzy nie dostałem żadnego spamu, albo informacji od sHaLoNeJ 16-nAsTkI ;)

Acha używam Mirandy

Pozdrawiam,

Hubert

Do mnie dzięki Bogu nikt niepowołany nie zagaduje, także nie udostępniam raczej publicznie swojego nr, no chyba tylko na jednym forum podałem.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Apropo tematu to wystarczy wykasować swoje dane z katalogu i już się jest nieuchwytnym !!!

A w związku z GG to ja mam taki problem, że nie mogę się udostępnić na dluższą chwilę, bo w ciągu godziny dostaje kilka egzemplarzy spamu("wejdz na stronę jakąś"). Ciekawe czy ludzie z Smsexpress mają zamiar zrobić coś z człowiekiem, który napisał programik do spamowania gg(o którym swego czasu też zostałem przyspamowany, ale już nie pamiętam jak się nazywał). Może to było działane konkurencji? :)

Ja, że tak się wyrażę, "rzuciłem GG" !!! Korzystam z niego sporadycznie. Zaznaczyłem moim znajomym, że jeżeli mają do mnie jakąkolwiek sprawę, to mogą napisać e-maila. Na GG zawsze zaczynają się jakieś OT, gadki szmatki i 3 godziny stracone. Nie pamiętam, kiedy po raz ostatni ustawiłem sobie status na dostępny. Gdy włączam gada na chwilę (np. na specjalną prośbę via SMS ;) ) to zawsze jestem niewidoczny i odpowiadam tylko na takie wiadomości, na które warto odpowiedzieć. Niestety, kiedyś miałem zbyt dużo znajomych internetowych i lista ok. 200 kontaktów pozostała do tej pory. Wyobraźcie sobie dostępność w godzinach szczytu gdy otwiera się z 10 okienek naraz ;/

Teraz, w okresie świątecznym ma miejsce inne zjawisko. Każdy przesyła sobie życzenia.. niestety, dobija mnie ich szablonowość i fakt, iż przy pomocy Google mogę odnaleźć ich treść na jakiejś www w 99% przypadków. Szkoda, że ludzie już nie mogą sami ruszyć główką, przynajmniej 2 razy w roku ;)

Kiedyś zwalczyłem łańcuszki od znajomych w prosty sposób - każdy łańcuszek kończył się blokiem. Musieli zakładać dodatkowy numer, żeby mnie przeprosić za taki badziew i raczej się oduczyli ;)

Podsumowując, GG służy mi przeważnie do wysyłania smsów, dłuższa rozmowa przez ten komunikator jest dla mnie stratą czasu. Jeżeli ktoś ma konkretną sprawę, to napisze maila, żeby pozawracać du**ę nie będzie mu się chciało. Już taki jestem... zimny drań :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Wystarczy, że pojawię się na chwilę na tlenie ze statusem dostępna i mam zasyp ofert pooglądania penisów, walenia ich czy próśb o pokazanie czegoś.

"Czesc mala jestes sama w domu?" , "Hey me turkey you pretty want see me cum?", "Czesc jestem gosia z kond jestes? mam kamerke i jestem sama a ty?" to wersje bardzo light. Kurde skad ci Turkowie czy inni Wlosi maja tlena??? :)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności