Skocz do zawartości

dzieci regularnie molestuja mnie na gg

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie lubię gadać z obcymi na gg, chyba że ktoś mi poda powód dlaczego chce akurat ze mną rozmawiać. (np. temat)

Kiedyś pisało do mnie dużo dzieciaków, ale od czasu jak właczyłam pokazywanie statusu tylko dla znajomych ani razu mi się to nie zdażyło. Polecam :D

fotoblog Dobromiły - chyba wiadomo co to...

Centrum Nanofotoniki - naukowe konsorcjum nanofotoniczne

dostrzegam różnice pomiędzy robieniem laski a robieniem łaski

zgadzam sie - robienie laski to niest latwa sprawa - najlepiej jednak robia ja mezczyzni - kobiety mimo ze probuja slabo im wychodzi - moze dlatego ze mezczyzni sa bardziej precyzyjni. Podobno najlepsze laski robia japonczycy - jakbym mial sprobowac japonskiej laski to wolalbym patrzec na to jakmi ja robia - od poczatku az do samego konca. Dobra laska to nic latwego - ciezko jest wykonac zaokraglenie na koncu tak by dobrze sie ja trzymalo a najtrudniej zdobyc odpowiedni gatunek drewna tak aby byla bardzo wytrzymala bo w koncu ma sluzyc ludziom starym wiele lat i wspierac ich oslabnione nogi nie nadwyrezajac przy tym nadgarstka za pomoca ktorego stara osoba sie podpiera laska :P:D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

i patrzyłem w katalog publiczy a tu koles ma 10 lat przynajmiej ma tak wpisane. Wysłałem mu ten regulamin co ktoś napisał i się zamknoł sam z siebie.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Czas zainstalować wtyczkę do Konnekta która blokuje rozmowy spoza mojej listy.

Rafał, z tego co mi się wydaje, to nie musisz nic instalować, konnekt już na starcie ma taką opcje.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Rafał, z tego co mi się wydaje, to nie musisz nic instalować, konnekt już na starcie ma taką opcje.

wuel: masz racje, wystarczy "odptaszyc" opcje "przyjmuj wiadomosci spoza listy", dotego mozna skonfigurowac autoresponder lub automatycznie dodac kontakt do naszej listy jesli poda prawidlowe haslo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności