Skocz do zawartości

Google +1

NetBe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszyscy znają i raczej mało kto korzysta, zwłaszcza że system był zbanowany i ludziom wyleciała duża ilość kont, a plusy z pakistańskich i trzecioświatowych IP są mało wartościowe. Niezłe dla zagranicznych IP, natomiast dla rodzimych zastosowań zapraszam do korzystania z FacePlus.pl.

Przypominam że równoczesne korzystanie z FacePlus i innych systemów (np. Plused) jest sprzeczne z regulaminem FacePlus i samo w sobie jest sprzeczne z interesem i niekorzystne dla Użytkownika systemu. FacePlus doplusuje na potęgę, a Plused przez swoją prostą konstrukcję zdeplusuje i przez dużą aktywność, narazi na ban konta.

Pozdrawiam, J.

Ależ oczywiście! ;)

Mogę nawet przedstawić argument "za" FacePlusem.

FacePlus ma wszystkie opcje Plused oraz dodatkowo:

- Przelewanie punktów

- Tematyczność wymiany kliknięć

- Strefy językowe

- Poradnik SEO Facebook

- Anonimową wymianę kliknięć

- Statystyki na wykresach

- Mechanizm przeciw odklikiwaniu

- Dzienne przyrosty plusów

- Powiadomienia mailowe

- Wyświetlanie dowcipów przy klikaniu :-)

- To samo także do wymiany LIKE na Facebooku

- Ładniejszą szatę graficzną

No i jest polski. :-)

Pozdrawiam, J.

Biorąc pod uwagę statystykę ilości kliknięć i ich dynamikę wzrostu, jest dokładnie przeciwnie niż mówisz. :-)

Bardzo się cieszę że Ci się podoba i zapraszam do naszego grona :-), oczywiście ze stronami niepromowanymi w innych systemach.

Pozdrawiam, J.

NetBe, już Ci powiem.

Plused oficjalnie mówi, że ma 875501 kliknięć (67 dni istnienia systemu). Jak nam dobrze wiadomo, większość była naklikana (bez ograniczeń ani jakiegokolwiek pomyślunku) na początku, przez w dużej mierze boty i system był zbanowany wraz z kontami klikającymi. Aż z ciekawości zrobię statystyki, ile generuje się obecnie odkąd wprowadzili ograniczenia, bo nie wydaje mi się, aby w ciągu ostatnich kilku dni przyrost był tak duży, a amerykański niejako startuje na nowo, poprzez takie osoby jak Ty.

Faceplus ma 25284 klików +1 i 12560 klików like PO WPROWADZENIU OGRANICZEŃ które były od początku (6 dni istnienia systemu), przy czym przyrost to ok. 20-30% dziennie w stosunku do poprzedniego dnia. Jak wiemy, wykres jest trójkątem, więc po 6 dniach kliknięć jest 2 razy tyle co po 3 dniach, po 30 dniach jest 2 razy tyle co po 15 dniach, itd. Wykresy na razie są dostępne dla administracji, natomiast na pewno udostępnimy je Wam publicznie.

Nie wspomnę o przepaści technologicznej i w ilości możliwości.

Pozdrawiam, J.

P.S. Póki co, mam dość aktualne bazy stron uczestniczących w systemach - ich właściciele ich nie zabezpieczyli.

hm, "startuje na nowo przez takie osoby jak Ty" a co ja mam do tego ? :)

może Twój system jest bardziej zaawansowany ale kogo to obchodzi ? liczy się ilość kliknięć na stronie.

"Na dzień dzisiejszy najlepiej działa FacePlus. " tak bo jest mało stron, później też się zapcha jak inne.

Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron

- Wyświetlanie dowcipów przy klikaniu :-)

To mnie przekonało do faceplusa :)

Właśnie się zarejestrowałem i od razu przyjemniej się pracuje :)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

plused nikomu bym juz nie polecal, userzy oszukuja, system muli i zle przelicza, a przelicznik 1:1 to miedzy bajki wstaw.

Po za tym po kiego wała spamujesz skoro i tak nic nie dają te reflink a o systemie słyszało juz pół świata i bylo napisane miliard wątków na forum . imo kosz

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności