Skocz do zawartości

Google +1

NetBe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

shpyo - Aby plusy Ci schodziły, musisz przydzielić punkty do strony, wtedy punkty przydzielone do konkretnej strony będą się zmniejszać, a ilość kliknięć będzie się zwiększać. Robisz to na stronie "Moje strony Plus", otwarta domyślna zakładka: "Punkty Plus", kolumna "Punkty Plus". Wycofaliśmy się z autoprzydzielania punktów, ponieważ część Użytkowników gromadzi punkty do sprzedaży. Prawdopodobnie będziesz miał w ostatecznym rozrachunku mniej plusów aniżeli punktów, w pewnym stopniu się do tego jak wiesz przyłożyłeś (jak widzisz jest to już poprawione). Na Twoim koncie pojawiło się dodatkowych 400 punktów Plus (c.a. 40 plusów) ode mnie w prezencie, za zgłoszenie buga (dziękuję) oraz 100 punktów Lubię (c.a. 10 Like) do przetestowania. Baw się grzecznie i jak widzisz bugi, to będzie mi miło jak uderzysz bezpośrednio do mnie.

Intermax - To działa na trochę innej zasadzie. Plusy nie są analogią do wymiany linków. To nie strony się wymieniają plusami, ale ludzie (posiadający profil Google) głosują na strony. Jeżeli by przyjąć Twoją wersję (czyli że webmasterzy z top10 się wymieniają między sobą), to byłoby to nienaturalne. Druga sprawa, mamy w algorytmie pierwszeństwo linkowania niewzajemnego, aby minimalizować wymianę wzajemną. Testujemy wiele różnych opcji.

Mindtrace, Przeklasa, Anpremio - Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wam za ciepłe słowa. :-)

Pozdrawiam Was serdecznie, J.

FreeSpin - i jak, już doszło? Mają b. restrykcyjne filtry, odrzucające także te "niespamowe" maile, pół Ameryki na to narzeka. Jeżeli nie dojdzie do Ciebie mail do aktywacji, napisz do supportu przez formularz systemowy, a natychmiast aktywujemy Ci ręcznie.

Pozdrawiam, J.

FreeSpin - i jak, już doszło? Mają b. restrykcyjne filtry, odrzucające także te "niespamowe" maile, pół Ameryki na to narzeka. Jeżeli nie dojdzie do Ciebie mail do aktywacji, napisz do supportu przez formularz systemowy, a natychmiast aktywujemy Ci ręcznie.

Pozdrawiam, J.

Nie doszło :P

Napisze,tak jak radzisz w sprawie FB,ale...coś poszło nie tak:

3 dni klikałem na FacePlus.

Przydzieliłem ok 100 plusów swojej stronce (reszte na darmowe blogi)

Dziś,z niecałej setki,pozostało 8 +1 ;)

8plus1.jpg

Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych

3 dni klikałem na FacePlus.

Przydzieliłem ok 100 plusów swojej stronce (reszte na darmowe blogi)

Dziś,z niecałej setki,pozostało 8 +1 :)

google wyzerowało.. u mnie dziś stało się podobnie. faceplus jest teraz pewnie na tapecie :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tak, oczywiście, potwierdzam - jesteśmy na tapecie; ponieważ nie chcę się powtarzać, odeślę Was do topicu w dziale SWL, gdzie jest szczegółowy opis działań jakie podjęliśmy. Pamiętajcie, że ilość plusów stabilizuje się po ok. 2-4 dniach. Pewną wskazówką do rozwagi, jest to, że ilość usuniętych plusów jest odpowiadająca Użytkownikom naruszającym regulamin (np. masowo odklikującym, klikającym bardzo, bardzo szybko, klikającym z wielu kont, z fałszywych kont, itd), stąd, jak pisałem, każdego narzędzia należy używać z głową i rozważnie. My z naszej strony zrobiliśmy absolutnie wszystko, aby ograniczyć takie problemy w przyszłości i solidnie zabieramy się za moderację Użytkowników. :-)

Pozdrawiam serdecznie!

Ejże! :-) Byłoby miło, gdybym tak mógł dawać i zabierać, a najlepiej nie dawać tylko zabierać ;-), mogę jedynie stworzyć system pośredniczący i prowadzić go najlepiej jak potrafię. :-)

Fakt, było lekkie odgórne cięcie (10-krotnie mniejsze niż wynikałoby z tej paniki), ale ci którzy używali armaty jak pistoletu już się nauczyli, a mechanizm działa poprawnie i nadal plusuje jak plusował (wolniej o tyle, ile uznałem za najlepsze do opanowania sytuacji). :-)

Więc uszy do góry! :-)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności