Skocz do zawartości

sklep z programem partnerskim

wokulski

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tanio to zainstaluj sobie preste albo magento i zleć komuś napisanie modułu programu partnerskiego takiego jaki ci odpowiada bo pewnie jakiś darmowy też znajdziesz na polskim wsparciu tych skryptów. Sklep w internecie z dobrym programem partnerskim może dać kopa działaności handlowej.

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Płatne i niedrogie to pewnie KQS.store - 249 zł

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

wokulski, Karlosky ma rację... płatny i niedrogi jest KQS.store...

...ale z tego, co można było przeczytać na forum helion.pl nie zawsze po zamówieniu i opłaceniu dostaje się licencję na to "cudo". Może akurat Ty będziesz miał szczęście*

Zainteresuj się PrestaShop.

*według mnie szczęście ma ten, komu nie uda się finalizacja transakcji ;)

magento mogę polecić - jest affiliate też za free.

Jeśli sklep niewielki to prasta a jak większy ze sporymi ambicjami to magento będzie ok.

Zaleta presta jest taka, że jest troche lżejsza od magento i na shared da się działać. Przy magento przynajmniej vps lub dedyk i porządna optymalizacja.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Sebau, Magento możesz mieć także na dobrym shared, wszystko zależy od ruchu w sklepie. U mnie kiedyś KEI się sprawdziło, choć na dedyku działa zdecydowanie lepiej. Problem z Magento polega na tym, że to kobyła, w którą trzeba zainwestować niemałe pieniądze. Wspomniana Presta jest sporo lżejsza i w większości przypadków wystarczy, a rozwój projektu wydaje się być dynamiczniejszy. Najciekawsze postępy robi szybki OpenCart. Nie wiem jak w OpenCart z programem partnerskim, to już polecam sprawdzić samemu.

• 1 miesiąc temu...

PP daje możliwość sprzedaży produktów poprzez polecającego, tak samo jak w przypadku hostingów i innych usług tego typu. Ustalasz sobie w PP, że polecający otrzymuje jakiś tam % od sprzedaży i on promuje produkty w Twoim sklepie. Aby to miało ręce i nogi to sklep musi mieć odpowiednie marże, bo nikt za 1 promil nie będzie niczego reklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności