Skocz do zawartości

A jednak surowa moderacja wpływa bardzo pozytywnie na google :)

FreeS

Rekomendowane odpowiedzi

ja tutaj raczej widze problem tego typu, ze kolega myslal, ze ma PR2 a nie ma, albo katalog akceptuje tylko lepsze strony :).. moje wpisy poszly normalnie, katalog dziala dobrze i szybko, choc kategorii mogloby byc wiecej od startu, ogolnie bez szalu..

Teraz chodzi poprawnie, bo wcześniej był link do innego katalogu. No bez przesady PR 2 na pewno jest było to sprawdzane i też inne katalogi potwierdzały tę pozycję więc bez przesady... Chcesz to ci na prywacie dam linka i sam sprawdzisz (nie będę robił spamu).

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

6 tygodni powiadasz ? Jeszcze się zdziwisz jak będzie to wyglądało dalej. Sam nie kataloguję stron bo uważam, że nie warto - moje zdanie i mogę je mieć takie jakie mam. Natomiast mam kilka katalogów i widzę jak np.: śmietnik bez moderacji dostaje PR4 (absolutnie nie linkowany) a indeksuje się każdy chłam, gdzie w płatnym katalogu PR zostaje zdjęty do 1 pomimo pracy nad nim.

To ironia czy jest jakieś powiązanie między hostingiem a wczytywaniem PR strony?

To nie ironia. Zapytania do G są limitowane. Jeśli katalog stoin na współdzielonym ip, na którym stoją inne serwisy wysyłające zapytania do G to po przekroczeniu określonej liczby zapytań w danym przedziale czasu G nie prześle oczekiwanej odpowiedzi. Liczb dokładnie nie pamiętam więc nie podaję, żeby nie wprowadzać w błąd.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności