Skocz do zawartości

Spadek odwiedzin..

tadeuszx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, stronę rozwijam staram się dodawać co dziennie nowe arty, jakieś 3 tygodnie temu dochodziło juz do 2000-2500 odwiedzin, ale właśnie od kilkunastu dni jest spadek 800-1300 dziennie... Jaka może być przyczyna, niema żadnego filtru a arty tak jak na pisałem dodaje co dziennie.. Martwi mnie to strasznie.Tematyka budownictwo

multikonto

Jeśli spora część ruchu generowana była i jest przez wyszukiwarkę, to możliwe, że masz spadki w serpach i to wcale nie tych fraz, które wspomagałeś, ale tych, które same się mogły wypozycjonować, generalnie pojedynczo dużo ruchu nie generują, ale gdy się zsumuje, to wtedy jest to istotna ilość. Jeśli masz google analytics, to przeanalizuj z jakich fraz ludzie wchodzili i wchodzą. A jeszcze lepiej, gdy masz konto na google webmaster tools - tam masz dane, które pokazują wzrosty i spadki oglądalności i klikalności poszczególnych fraz.

Słuchajcie, jakoś właśnie nie miałem takiej frazy, ogólnie rozpizdziel, wchodzą na rożne frazy dotyczące z budownictwem. A wejścia mam właściwie 90% z wyszukiwarki .Także nie mogę tego jakoś sprawdzić.. Jeśli wrzesień jest takim miesiącem przestoju to w miarę rozumiem... Te spadki są jednak tak od 20 sierpnia.. No ale ok ,mam nadzieje że coś się ruszy:)

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności