Skocz do zawartości

Strona Facebook z automatu

Seo.uczen

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu trafiłem na stronę dzięki której w dość prosty sposób można było stworzyć swoją stronę na facebook'a ale niestety nie zapisałem linka i teraz nie mogę na nią trafić.

Może ktoś z was zna takie narzędzie które w dość automatyczny sposób (bez pisania kodu itp.) będzie pomagało utworzyć stronę na facebooku oraz może znacie jeszcze jakieś przydane linki albo inne narzędzia dzięki którym będzie można wypromować swój "biznes" na facebook (na twittiego też by się coś takiego przydało).

Pozdrawiam.

Witaj,

Stworzenie strony na Facebooku nie wymaga pisania kodu. Po prostu klikasz "utwórz stronę".

Wiarygodność strony zwiększasz dużą ilością fanów. Możesz ich "wypracować" klasyczną promocją fanpage (np. zapraszając znajomych, organizując konkursy, angażując w dowolny sposób Użytkowników), kupić za słone pieniądze od Facebooka (Facebook Ads), lub zdobyć przy pomocy automatycznych systemów, jak np. FacePlus.PL. W FacePlusie masz poradnik podstaw promocji Facebook, dostępny dla Użytkowników zalogowanych.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności