Skocz do zawartości

Najlepszy generator stron pod SWL

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam narzędzia, którym mógłbym dorobić sobie trochę stronek pod swl rotacyjny gotlink/e-weblink. Jak na razie znalazłem na PiO Xtreme Site Generator. Czy są jakieś inne albo lepsze generatory, które możecie polecić? Autoblogi np. ze stopki nie są najlepszym rozwiązaniem, generują spore obciążenie itp. - dlatego zależy mi tez na czymś lekkim co przetrwa i dobrze się indeksuje.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Możliwe że autorskie, ale mi wystarczy takie, żeby wygenerować sobie x stron albo nawet żeby ktoś mi wygenerował x stron, bo super dużo punktów nie potrzebuję tylko tyle, żeby podlinkować trochę nowe wpisy. Zatem każde narzędzie w przystępnej cenie biorę pod uwagę, ale jak już mam kupić, to chce kupić coś dobrego, co mi się przyda tez w przyszłości.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Nie rozumiesz podstawowej rzeczy, czym więcej zronicujesz skrypty tym więcej szans na stabilna ilość punktów, jednym rodzajem spamu nic nie załatwisz, bo bany na takie strony to na porządku dziennym, również kluczem jest kod SWL jaki masz wklejony na stronie.

Możliwe że autorskie

co znaczę możliwe, zobacz sam gdzie twoje linki wyświetlane i zobaczysz

No właśnie, kiedyś ogłosiłem się, żeby zrobiono mi stronki pod gotlinka ale jak zobaczyłem jaki spam ludzie stawiają, to darowałem sobie, bo szkoda mi było kupować domeny na takie śmieci. W co więc powinieniem "uderzyć", w jakieś bardziej normalne strony na wp z dużą ilością artykułów unikalnych? Czy ktoś z forum zrobi mi lepsze jakości zaplecze, ktoś kogo możecie polecić i zrobi to dobrze? Z jednej strony chciałbym wydaj na to jak najmniej kasy a z drugiej miec stabilność punktów, dlatego muszę to jakoś wypośrodkować.

Jeśli chodzi o e-weba to tam się liczę w większym stopniu SITE i musi być BL>500.

Średnio stronka u mnie przynajmniej generuje ok 3 k punktów, oczywiście są te co 20 tys i te co 1 tys.

Punkty to KASA wiec nikt tobie nie sprzeda dobrej kury co stabilnie niesie jaja. Bo to co ty możesz zapłacić sprzedając punkty można zarobić w miesiąc czy dwa.

Prawdopodobnie będziesz musiał to robić sam, lub ktoś postawi tobie 100 web-mini,czy innego spamu ale gwarancji punktów nikt nie da. I pamiętaj o BL>500 przy obecnym wchodzeniu BLek to nie jest takie proste jak może się wydawać przy linkowaniu 100+ domen

Pod e-weba mam postawione właśnie kilka webmini na subdomenach i to nie jest dobre rozwiązanie moim zdaniem, bo raz mam mniej niż 500 backlinków na większości katalogów a poza tym te katalogi bardzo obciążają serwer. Wiem, że nikt złotej kury mi nie sprzeda ale ja wolę mięć swoje strony, zapłacić za nie niż wynając punkty, bo na dłuższą metę jest to bardziej opłacalne. Strony zwróca mi się po kilku miesiącach jakbym wynajmował i będę je miec na dłużej, czyli dalej prawie darmowe punkty.

coprawda webmini dawno nie stawiałem, ale akurat je można zaliczyć do extremalnie lekkich zabawek.

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Ja mam takie, które mają np. 4000/6000 podstron a skrypt działa na sqlite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności