Skocz do zawartości

[ZAKUP] Tani, bezawaryjny laptop

Bodhistawa

Rekomendowane odpowiedzi

T60-tki.

Edit:

Zależy mi na przynajmniej 24 miesięcznej gwarancji i bezawaryjności. Musi mieć wifi, matryca 15.

Wybacz. Nie zauważyłem. Nie wiem, czy znajdziesz coś w takiej cenie co ma 24 miesiące gwarancji i nie rozpadnie się po pół roku. Widzę jakąś Toshibkę, ale nie mam pojęcia jak z wytrzymałością tego sprzętu.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Faktycznie ciężko coś dobrać będzie w tej cenie jeśli ma to być synonimem słowa "jakość". Niedawno stałem przed podobnym cenowo problemem - przy wysłużonym starym stacjonarnym komputerze z dnia na dzień spalił się monitor, a na uczelnie potrzebny był mi laptop do zajęć. Za około 1200 zł kupiłem używanego ThinkPada właśnie, tańszą wersję T61 czyli Z61t. Sprzęt jest mega, mimo że swoje lata ma. Zero uszkodzeń, pęknięć, solidny niesamowicie, nie to co zwykłe błyszczące i lśniące laptopy konkurencji. Z czystym sumieniem polecam rozważyć taką opcję, jakieś fajne T61 z grafiką dedykowaną lub bez jak wolisz, 2 gb ramu i C2D T7200 w tej cenie powinieneś dostać. A będzie to naprawdę dobry wybór jeśli ma to służyć jeszcze jakiś czas, jedynie trzeba pomyśleć czasem o nowej baterii jeśli akurat trafi się na zużytą. Przemyśl temat, każdy kto miał do czynienia z thinkpadami przyzna, że te laptopy ze starszych nawet serii przeżyją najnowsze, lśniące i plastikowe zabawki konkurencji. To są laptopy z innej ligi po prostu i wiek nie ma tu znaczenia.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności