Skocz do zawartości

Wyniki w onecie same z siebie ?

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na onecie za bardzo się nie znam, żadko kiedy w niej coś pozycjonuję.

Ale teraz kilkanaście dni temu kupiłem domene zaczynam robić www, linka wstawiłem tylko w stopke na forum, a strona jest na pozycjach 1-3 pod niektórymi frazami, jak dobrze wiem to chyba nie ma fresh Site Bonus na onecie.pl czy się mylę ?

Pozdrawiam

ja wogóle nie pozycjonuje pod onet.pl a jestem na dobrych pozycjach to zalezy od wielu czyników. Wystarczy poprarzeć na pierwsze strony w wynikach i wiadomo o co chodzi i jak zrobic pierwszą pozycję.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Cytat z onetu :

Dzięki zaawansowanym mechanizmom wyszukiwarki oraz bezcennej pomocy naszych użytkowników.

....bezcennej pomocy naszych użytkowników.....

To jest prawdziwy ENGINE 5;TEJ GENERACJI tak zwany KAPRANK ( algorytm kapowania )

:);):blink::blink::blink::D:D:D:D:D

Szukaja Onetu to toalna porazka.

Pod idiotyzmem KapRankiem podpisuje sie recamy i nogamy.

Do wszystkich bedacych wysoko na onecie - cieszcie sie poki mozecie. Jesli znajdzie sie jakis zyczliwy to tez polecicie - tak, za nic.

DZIEKI BOGU uzytkownicy sami dostrzegaja niska jakosc wynikow onetu - Netsprint ich wyprzedzil w najnowszym ranking.pl ;-)

Brawa dla NetSprint.pl i powodzenia w umocnieniu pozycji silnika nr 2 w Polsce.

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

przesadzacie, google też ma jak to nazwaliście KAPRANK ( algorytm kapowania ) a nie protestujecie

Regulamin onetowej syfiarki i katalogu jest tak skonstruowany, że można wywalić każdą stronę. Wystarczy ładny donosik konkurencji oraz gorszy dzień "pani Gieni" z onetu i mamy kilkanaście naszych domen do wywałki.

Przy czym "Pani Gienia" nie raczy odpisać na mail, i podać jakichkolwiek powodów.

Google na szczęście w większości wypadków broni się same, a nie za pomocą "życzliwych" konkurentów.

I te marketingowe slogany nic Onetowi nie pomogą. Ja nie widzę ,żadnych zmian poza wciskaniem ludziom kitu ,że jest lepiej (jak jest tak samo) :) .

Statystyki ranking.pl mówią same za siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności