Skocz do zawartości

Katalogownia.com - Świeży+moderowany katalog stron.

d3rox.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam wszystkich na Katalogownia.com.

Jest to darmowy i świeżutki katalog, jeden z moich pierwszych prywatnych dlatego traktuje go jak moje dziecko za czym idzie jest często moderowany ;).

Oczywiście czekam na recenzje, opinie i feedback w jaki sposób mógłbym go ulepszyć, czego brakuje, czego jest za dużo bo w temacie "katalogi" jestem jeszcze dosyć świeży, tymbardziej licze na Wasze sugestie :).

Wszystkie opinie wezmę głęboko do serca i postaram się wprowadzić w życie (jeśli okażą się sensowne, oczywiście :) )

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na Katalogownie :)

zdecydowanie popraw ort.! SZCZĘŚCIAŻ na Szczęściarz

:)

hehehe, zawsze miałem z tym problemy :) dziękuje wielkie za podpowiedź, poprawione :)

dodałem wpis, otrzymałem info:

Błąd. Wpis został dodany do bazy danych, ale e-mail z linkiem do potwierdzenia wpisu nie został wysłany. Skontaktuj się z administratorem.

było to spowodowane złumi ustawieniami poczty na serwerze, w przeciągu 5 min problem zostanie rozwiązany.

Dzięki wielki.

Coś takiego masz w stopce:

Fatal error: Call to a member function getLink() on a non-object in /home/kat64901/public_html/inne/funkcje.inc on line 139

a coś takiego w nagłówku na stronie dodawania wpisu:

f

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kat64901/public_html/dodaj-strone.php:1) in /home/kat64901/public_html/dodaj-strone.php on line 2

Dodatkowo brak miniaturek. Wykorzystaj Thumbshot lub Shrinktheweb z rejestracją tak jak jest to zrobione na www.black-point.eu

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Jak to w końcu jest z tym błędem:

Błąd. Wpis został dodany do bazy danych, ale e-mail z linkiem do potwierdzenia wpisu nie został wysłany. Skontaktuj się z administratorem.

Jest sens dodawać dalej, czy raczej dać sobie spokój z tym katalogiem póki nie naprawisz błędu?

Edit:

Teraz to mam:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@katalogownia.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności