Skocz do zawartości

zablokowany adres - czy jest gdzieś w panelu o tym informacja

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

witam, kilka lat temu zablokowali mi wyświetlanie reklam na jednym z serwisów.

Mam w związku z tym pytania:

-Czy w panelu adsense są jakieś informacje o tym np. jaka to była domena, jakieś informacje o tym?

-Karę dostałem za to, że reklamy były na podstronach zawierające linki rapidshare. Jeśli już ich nie ma i mam narzędzia kontrolujące treść aby to się nie powtórzyło jak mogę odblokować domenę?

-Czy po jakimś czasie sama się odblokuje domena czy to jest dożywotnio?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Na maila najczęściej wysyłane są wiadomości,w panelu też jest. Blokada jest dożywotnia, ale możesz napisać poprzez formularz, napisz co i jak i masz spore szanse na odblokowanie o ile konto jest dalej aktywne, bo wtedy jest większy problem.

Listy nie ma, ale są w panelu przecież wiadomości co dostawałeś o ostrzeżeniach itp. i może masz jeszcze to lub na mailu, adres tam będzie podany. Nie u każdego się to pojawia, ale u większości. A czemu w ogóle o listę pytasz?

A tak z ciekawości..miałeś 72 godziny na dokonanie zmian?

a mam jeszcze jedno pytanie. Jak mi zablokowali domenę dlatego, że na jednej z podstron było coś niezgodnego z regulaminem (np. linki rapidshare) to na pozostałych jeśli są zgodne z wytycznymi mogę umieścić reklamy adsense?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności