Skocz do zawartości

[startup] DonMini - skrypt katalogu stron

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, to do hasła dorzucimy login i po sprawie :)

Jeśli ktoś przegnie - 2 kliki z panelem centralnym i nie ma jego wpisów :D

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Długo czekałem na to pytanie i myślałem, że nikt już nie zapyta ;)

Sam katalog będzie darmowy, panel centralny będzie płatny (bez limitu stron).

W półmaksymalnym uproszczeniu, to co będzie można zrobić dokładnie za pomocą panelu centralnego? Czy możliwość zbudowania swojej grupki DonMini bez konieczności ich obecności na liście DonLinkage też będzie płatna?

Za pomocą panelu centralnego będzie można masowo usuwać (i dodawać) wpisy, masowo banować ip, masowo blokować dodawanie konkretnych domen (na przykład .tk, costam24.waw.pl etc), masowo dodawać użytkowników do zamkniętych katalogów i jeszcze inne opcje.

Opcje dodawania/usuwania wpisów, banowania ip, blokowania domen, definiowania użytkowników (hasła) będą oczywiście dostępne z panelu każdej kopii donmini i to będzie darmowe. Jeśli zaznaczysz opcję 'prywatny katalog', wtedy taki katalog nie będzie się zgłaszał.

Będzie to wprowadzone przy aktualizacji. Będzie minmalnie 5 struktur linków do wyboru

Dobrze byłoby dodać możliwość ustalenia własnej struktury linków. Można usunąć footprinta i zmienić skórkę, ale struktura linków zostanie.

Może to pytanie już padło, ale... na kiedy planujesz aktualizację? Bo nie wiem czy w tym wypadku jest sens tworzyć grupę katalogów donmini, skoro będzie aktualizacja, a zwłaszcza, że chcę dosyć mocno przerobić skrypt i dostosować do moich potrzeb.

W jaki sposób chcesz go "mocno przerobić", kiedy wszystkie funkcje są zaszyfrowane ionCubem? =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności