Skocz do zawartości

[startup] DonMini - skrypt katalogu stron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Podobno niema głupich pytań, ale i godzina chyba nie najlepsza na myślenie... Analizując cały temat zastanawiam się nad dwiema kwestiami, dotyczącymi utrzymania katalogów na w miarę dobrym poziomie:

- czy lepiej byłoby postawić grupę otwartych katalogów i ją moderować licząc się z ewentualnym banem, ale pozyskiwać dużo wpisów z dodawarki,

- czy zamknąć katalogi i udać sie po słowie do osób, które szanują swoją pracę i uważają, że jakiś porządek/jakość należałoby zachować?

Skrypt ma już trochę za sobą, jak uważacie czy jest możliwość zbudowania na nim kawałka czegoś w miarę solidnego czy z założenia jak już to ktoś kilkukrotnie podkreślił jest to skrypt dla spamu i produkcji SWL-i?

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym tylko napisać, że donmini v2 jest już dostępny, założyłem nowy temat, więc proszę jeszcze poczekać aż się pojawi (moderacja) i tam pisać ew. uwagi. Do ściągnięcia jest z donlinkage.pl/donminiv2.zip

• 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...

Skrypt katalogu już zapomniany i z tego co zauważyłem jest ich może kilka postawionych, ale mam pytanie poprawił by ktoś kod odpowiedzialny za wyświetlanie losowych wpisów.

Pewnie jest gdzieś drobny błąd niestety sam do tego nie dojde. Wpisy są losowane ale brakuje kawałka adresu

https://www.donminiv2.first-place.pl/!!!BRAK!!!/639/

KOD PLIKU

<?php
if ($_GET['mode'] !== 'add') {
$tabs = cache::factory() -> load('losowe');
if( ! $tabs)
{
$tabs = '';
$query3 = "select title, url, Id from Strony order by random() limit 0, " . $konfig[7];
$result3 = sqlite_query($dbhandle, $query3);
if (!$result3) die("Cannot execute query.");
$tabs .= '<ul>';
while ($row3 = sqlite_fetch_array($result3, SQLITE_ASSOC)) {
$tit = zntitle($row1['title']);
$tabs .= "<li>".linkdowpisu($konfig[11],$konfig[0],$konfig[13],$konfig[16],$konfig[14],$tit,$konfig[15],$row3['Id'],$row3['title'])."</li>";
}
$tabs .= '</ul>';

cache::factory() -> save( 'losowe', $tabs, 90);
}
echo $tabs;
}
$tabs = '';
?>

Tak przy okazji chciałbym się pochwalić swoim szablonikiem Don Mini:)

https://www.donminiv2.first-place.pl/

Staram się nauczyć szablony robić, zacząłem na nim bo chyba najłatwiej...

Skuteczne Katalogowanie - szczegółowy cennik z ofertami katalogowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności