Skocz do zawartości

[startup] DonMini - skrypt katalogu stron

Rekomendowane odpowiedzi

lepiej zeby w panelu była opcja blokowania mozliwosci dodawania nowych wpisów przy określonej przez nas ilości.

albo możliwość ustawiania dziennego limitu dodań...

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, już cachowanie jest dorobione. Blokada przyjmowania wpisów po ustalonej ilości też.

Skórki coś na wzór snews (includowanie pliczków i zmiennych).

Jeszcze tylko polskie znaki w tagach i będzie dostępna wersja do pobrania.

Skrypcik do pobrania: DonMini. Skrypt wysyła do mnie informację o stronie na której katalog został zainstalowany.

Jeszcze dołożę do paczki czystą bazę bez wpisów.

Jest dodana baza pusta. LINK: DonMini. Żeby skorzysać z pustej bazy wystarczy wywalić plik data i zmienić data_pusta na data.

Jeśli są problemy z tagami z polskimi znakami proszę o ponowne ściągniecie.

EDIT.

Zapomniałem jeszcze dodać jedną ważną rzecz (dopisałem do paczki odpowiednie info). Otóż katalog musi działać w domenie (subdomenie) głównej, ale nie w katalogu (np. subodmena.bojest.taniej.mojpieknykatalog.pl/donmini/ nie będzie działało dobrze, ale subodmena.bojest.taniej.mojpieknykatalog.pl już tak).

Kolejna sprawa: w templatce trzeba ustawić ścieżki do css (i ewentualnie innych plików [np. do obrazków] zaczynając od ukośnika /, na przykład <link rel="stylesheet" href="/style.css" type="text/css" media="screen" />).

Ten katalog będzie obsługiwany przez jakąś Twoją dodwarkę? Wiadomo, że chodzi o wpisy w ilościach hurtowych i w krótkim czasie, żeby SITE był.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Tak, będzie przy najbliższej aktualizacji donlinkage.

Gdy uzbiera się sensowna ilość katalogów, to inne dodawarki też pewnie będą obsługiwały :)

Nie działa RSS...

Not Found

The requested URL /rss-articles/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Ten RSS to po prostu pozostałość po templatce :) Nie wdrażałem RSS.

Jeszcze wpadłem na 1 pomysł optymalizacji. Wywalę ze strony dodawania wszystkie moduły (kategorie, najnowsze, losowe - zostawię tylko tagi) po to, żeby szalejące dodawarki nie generowały niepotrzebnych zapytań do bazy.

Kiedy będzie możliwość dodawania z donlinkage? Parę katalogów stoi i czeka na blasty, ręcznie nie chce mi się dodawać :) a trzeba potestować jak będzie z indeksacją i obsługą

ps. link do skryptu w tym wątku będzie miał zawsze uaktualnioną paczkę ze skryptem?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Tak, link będzie zawsze do aktualnej wersji.

No właśnie, wprowadziłem kilka poprawek, w tym lżejszą stronę dodawania (to właśnie tam dodawarki będą spędzały najwięcej czasu - tylko tam).

PACZKA ZAKTUALIZOWANA, polecam aktualizację (oszczędzi to sporo serwera).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności