Skocz do zawartości

[startup] DonMini - skrypt katalogu stron

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie bardzo ładnie się indeksują, a zrobiłem póki co tylko blast omniaddem. Dzisiaj jeszcze postawie z 20-30 katalogów i pomogę im lekko xrumerem i sb. :)

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I jak? Dzieje się coś na tych katalogach? Chciałbym postawić trochę tego pod SWL - opłaca się teraz czy jeszcze poczekać :)?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Właśnie kończę moduł automatycznej aktualizacji w donlinkage - więc świeże katalogi od razu będą wysyłane do wszystkich kopii dodawarek.

Mam pytania co do skryptu. Właśnie się nim bawię i na testowym serwerze cachowanie działa tak, że jak klikam sobie na przejście na kolejną stronę z wpisami to zmienia się adres w pasku adresu, ale już nie zawartość samej strony.

Innymi słowy podstrony /2/, /3/, itd. wyglądają dokładnie tak samo jak /1/.

Nie dzieje się to na stronie głównej, gdzie strony przełączają się poprawnie, dzieje się tak natomiast w np. każdej kategorii, w której mam więcej niż jedną stronę wpisów.

Jak to widzi Gugl? Tak samo? I czy to nie będzie DC?

Druga kwestia. W tym spisie kolejnych podstron czy to na stronie głównej czy w kategoriach, odnośnik [Ostatnia] wskazuje mi dokładnie ten sam adres co hiperłącze [Następna], czyli na stronę kolejną, a nie ostatnią.

Hasło zmieniłem jednak

Strona się wyświetla dobrze ale jeśli chcę wejść do "panelu admina" czyli mojastrona/usun.php

mam taki błąd ??

Warning: sqlite_query() [function.sqlite-query]: near ",": syntax error in /home/xxxxxx/domains/xxxxxx/public_html/usun.php on line 58

Cannot execute query.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności