Skocz do zawartości

[startup] DonMini - skrypt katalogu stron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Subdomeny też są przyjmowane, nie ma żadnych ograniczeń.

Jeśli masz tego dużo możesz po prostu mi wysłać.

• 3 tygodnie później...

Yeden > popieram Twoją koncepcję

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@mikeusz Hmm, a ty kto adwokat czy doradca biznesowy :rolleyes:

---

@jest około 1900 adresów. Ilość znaczna, ale w indeksie google jest ich znacznie mniej ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ujawnianie tej bazy jest złym pomysłem.

Po kilkadziesiąd donmini stoi na tych samych kontach hostingowych co sprawia że przy odpalonych choćby 10 watkach skryptu który na prędce sobie machnąłem połowa z tej bazy leży.

Sens byłby gdyby więcej użytkowników postawiło sobie donmini na różnych domenach i hostingach, w obecnej chwili ujawnienie listy dla ogółu = zarżnięcie taj bazy w tempie bardzo szybkim.

...

kup program dostaniesz bazę. Chyba proste.

Przecież jest darmowy https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=919353

Ujawnianie tej bazy jest złym pomysłem.

Katalogi są po to, żeby do nich dodać wpis. Chyba, że czegoś nie doczytałem po drodze. :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności