Skocz do zawartości

Synonimizowanie tekstow programami

King

Rekomendowane odpowiedzi

po co cytować ????

W SB jest już zainstalowany słownik. Podczas pisania wyświetlają się synonimy. Jeśli wkleisz tekst musisz go zaznaczyć i wcisnąć przycisk synomizuj. Możesz też dodawać własne słowa.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

No chciałbym jak najwięcej zagnieżdżeń , tak aby po wygenerowaniu minimalnie 10 artykułów było unikalnych i różnymi wariantami.

Tematyka no to ogólnie rtv, agd czyli elektronika , multimedia i ewentualnie technika jakies tam technologie 3d i te sprawy .

Z Twojego pytania wynika, że chcesz to synonimizować automatycznie, mimo całego szacunku dla sb żadne narzędzie nie zrobi tego dobrze, nie ma bata zawsze wyjdzie sieczka. Albo zamów 10 tekstów ale dobrze RĘCZNE zsynonimizowane albo musisz te 100 szt. przygotować ręcznie. Z jednego dobrze przygotowanego tekstu można wygenerować znacznie więcej niż 10 unikalnych artykułów.

No w sumie 2 rodzaje tekstow bd pisal pod zapleczowki i opisy do katalogow te 1 musza byc lepszej jakosci oczywiscie te drugie natomiast moga byc gorszej jakosci ale w miare logiczne :P.

Mi tutaj chodzi o zaoszczedzenie bo czasu troche mam a tekst 1,5k znakow mam za 2,5 zl a taki sam synonimizowany pewnie za 7-8 zl to juz wole sam z synonimizowac 100 tekstow i spokoj .

Dzieki za rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności