Skocz do zawartości

prosze o ocene

woojek

Rekomendowane odpowiedzi

Struktura linków:

https://www.mebleforever.pl/start/category/.../meble-brzozowe

po co "/start/" i "/category/"

W kategoriach głównych również pododawaj część opisów do mebli a nie tylko Cena i Ilość

[ przykład ]

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Struktura linków:

https://www.mebleforever.pl/start/category/.../meble-brzozowe

po co "/start/" i "/category/"

W kategoriach głównych również pododawaj część opisów do mebli a nie tylko Cena i Ilość

[ przykład ]

1. po co "/start/" i "/category/" <- A Czy to jest coś złego, że tak jest? Jak byś mi mógł wytłumaczyć o co chodzi Ci dokładnie.

2. W Kategoriach opis produktów jest jak wejdziesz w szczegóły odnośnie danego produktu. Wiec czy jest sens żeby zamieszczać krótki opis obok obrazka ?

Trochę sztywna ta strona jeśli chodzi o wygląd (może zaokrąglone rogi by to zmieniły?), Ikony (poleć znajomemu, wiadomość, drukowanie) w szczegółach oferty trochę mało widoczne.

Do tytułu konkretnego produktu fajnie byłoby dodać nazwę kategorii w której się znajduje.

Przy podliczaniu koszyka, jak się ma sytuacja kwoty za dostarczenia towaru? Dobrze by było o tym informacje zamieścić

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Jak na stronę firmową nie jest źle :D Brakuje mi tutaj co prawda lepszego dopracowania jeżeli chodzi o szczegóły (przyciski "wydrukuj" itd są brzydkie), ale ogólnie jest ok. Widziałem o wiele gorsze firmówki :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Musisz spróbować zmienić coś z tym start i category, ja bym zaczął od zmiany linku w górnym menu z "/start" na "/"

Google woli katalogi typu www.mebleforever.pl/meble-brzozowe od www.mebleforever.pl/start/category/5/meble-brzozowe i łatwiej go pozycjonować. Poza tym lepiej to wygląda dla oka.

Wyszukiwanie nie działa. Wpisuje różne słowa "Krzesło" "stół" "biurko" "biurka" i nic. Zmieniam opcje "Szukaj tylko:" zaznaczam "Artykuły" itd. Musisz to naprawić.

Zmieniłbym też opcje "Szukaj tylko". Po co tyle opcji, ja zostawiłbym tylko "Artykuły" i może jeszcze jedną albo dwie. Raczej nikt nie będzie szukał tylko w "Kanały informacyjne".

Ok ok dzieki, wyszukiwarka już działa a z reszta muszę popracować jeszcze. Mam nadzieje, ze uda mi się ja przygotować jak najlepiej.

Jak byscie mieli jeszcze jakies pomysly to piszcie. Poprostu moze wam przyjdzie do głowy wiecej pomyslów. Ogolnie chce zrobic strone zeby ludzie wchodzili i zostawali na niej nawet jak nie musieli by kupic mebli;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności