Skocz do zawartości

Grupa 10 katalogów z dodawarką

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

Się dodałem, sprawna dodawarka. Jak dojdzie dużo katalogów to pomysł zamkniętych precli wcale nie będzie taki zły ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodano kolejny katalog, aktualna lista:

Szybki-katalog.pl - PR0

OdwrocKieliszek.pl - PR3

DeadHead.pl - PR2

Siec24.waw.pl - PR2

Donderland.pl - PR3

Wszystkie dostępne z dodawarki. Zapraszam!

https://katalogowanie.danielburchardt.pl/

Witaj Włamywacz!

Bardzo fajny projekt, gratuluję :hello:

Z pewnością wkrótce dodam kilkanaście stron. Mam nadzieję, że Twoje katalogi postoją jakiś czas w sieci.

Fajnie by było gdybyś dał jakiś przykład w dodawarce, bo nie zrozumiałem, o co dokładnie chodzi z synonimami. Tzn. wiem, co to są synonimy, ale nie wiem jak je umieścić w opisie ( { [ - ] } ) itp. Wyjaśnienie zaoszczędziłoby trochę czasu Tobie i tym, którzy chcą dodać wpisy.

Napisz proszę ile katalogów jeszcze planujesz postawić i daj instrukcję jak mam używać synonimów w opisach.

Pozdrawiam i powodzenia :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Dodano przykładowe synonimy.

Super, dziękuję!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności