Skocz do zawartości

Opinie o firmie astudio.pl

piernik

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem ekspertem w pozycjonowaniu, tylko trochę czytam. m.in. to że takie linki są dla googla podejrzane, stąd moje obawy. Jeżeli jednak to stała praktyka i firma jest ok to się nie obawiam i życzę firmie powodzenia :)

Chyba lepiej będzie jak nie będziesz tego czytał :P, bo zlecanie pozycjonowania jest również dla Googla strasznie be. Co oznacza, że działasz wbrew wytycznym G, ponieważ wg nich Twoje strony mogą zdobywać linki jeśli tylko ktoś łaskawie, w naturalny sposób lub w jakimś odruchu zachwytu obdarzy Cię takowymi. Zresztą G tak mówi, żeby nic nie powiedzieć :P

To zrezygnuj z ich usług. Jak masz obawy, to pozycjonuj sam.

Aż mi się nie chce komentować tak bezsensownych postów - nic nie wnosi...

Bezsensowny to jest temat, ktory zalozyles. Najpierw decydujesz sie na wspolprace z firma a potem swoje obawy zale wypisuejsz na forum. Tak jakby uzytkownicy tego forum mieli uspokoic twoje ego, ze dobrze zrobiles. Powtórze jeszcze raz - za nim dokonujesz wyboru odpowiedniej firmy popytaj sie, napisz pare postow. A nie, gdy juz rozpoczales sie z nia wspolprace.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zgadzam się z @Hicarian.

Trzeba było przed podpisaniem umowy zasięgnąć rady a nie teraz trząść portkami.

Z drugiej strony w ogóle nie rozumiem twojego zapytania bo nie napisałeś najważniejszych spraw: kiedy zaczęli pozycjonować i jakie są efekty. Obawiać się można jak nie ma wyników a nie, że linki są twoim zdaniem na "śmieciowych stronach". Po czym wnosisz, że są "śmieciowe"? To google ocenia co jest a co nie jest "śmieciem" a nie Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności