Skocz do zawartości

Adamek vs Kliczko

wolfik

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma co przejmować się cfaniakami z platform cyfrowych, wystarczy troszkę czasu poświęcić na naukę i można ustawić sobie własny serwer do sharingu z wykorzystaniem card server proxy.

Do tego dekodery z odpowiednim FW, dobry dawca i nie będzie kanału, którego nie można obejrzeć :zeby:

Jak ktoś ma więcej czasu, to może wystawić sobie jeszcze streaming na świat i oglądać PL TV w każdym miejscu na świecie.

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znajomy podesłał mi coś takiego: https://www.sport-typ.info/137,online,trans...ki-na-zywo.html

Ciekawe czy będzie śmigać :)

<flame mode on>

Btw - nie opłaca się płacić 40 złotych na minutę pojedynku :>

<flame mode off>

Panowie ,,, czym sie podniecać - jedna gołota i po fakcie bedzie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ciekawi mnie czy ci piszący o jednej gołocie mieli raz w życiu chociaż rakietkę do ping-ponga w ręku :) , nie mówiąc o boksie . Myślę że Tomasz "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Adamek będzie "walczył" cały czas na wstecznym , spieprzając przed Kliczką sporadycznie zadając ciosy z doskoku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności