Skocz do zawartości

Katalog. Jak reklamować?

mezzor

Rekomendowane odpowiedzi

przeciez zrozumialem i naprawilem błąd, moje posty sa raczej pisane z pozytywnym nastawieniem

czy jestem pozycjonerem to kwestia dyskusyjna:) strony jak juz sa moim zainteresowaniem

i z checia sie ucze. zawodowo zajmuje sie zupelnie czyms innym, niestety moja branza art

jest cholernie trudnym rynkiem...... ta... chiny juz nie jednego wykonczyly

coz takie zycie :)

a zmojej drogi to juz zapozno jest aby zawracac

pozdrawiam

www.witrazysta.pl

Chyba się mylisz :)

wszyscy czasami sie myla,

nie wiem po co awantura,

czytalem sporo tesktow Zgreda i pelan szacun

twierdzisz ze kiedyś jak nie bylo stałych łącz nie łączyłem sie z sciecią poprzez protokół PPP?

i ze np nie bylem pierwszym klijentem w sklepie internetowym jesli dobrze

pamietam o nazwie Angela ze sprzetem Chiefteca? :P

ok nie ma sprawy :P

ok lepiej zamknac ten watek, bo zszedl zupelnie na inny temat :)

Swoja droga przepiękne lampy, respekt

Co do optymalizacji sklepu, to właśnie do Piotra ) zgreda ) mogłeś by uderzyć :P

Ok dzieki za rade pewnie sie zglosze, robie nowy sklepik, jest na testowej domenie,

a tak swoja droga to dawno temu mialem dwa caty, ale zostaly zajezdzone

dodawarkami, stare czasy........

i przynam caty fajnie mnie zafascynowaly i to chyba mi nie przeszlo......

Kiedyś w sprawie świeczników witrażowych prowadziłem rozmowy z Almi Decor ( w 2003 roku) byli zainteresowani. Potem parę miesięcy sprzedawałem witraże oraz produkty z fuzingu szkła we Wrocku na Rynku oraz nad morzem (Ustronie Morskie). Zainteresowanie było spore, tym bardziej jeśli się tłumaczyło, że są to rzeczy wyrabiane w Polsce, unikatowe.

Obecnie wykonuję usługi dla dość bogatej grupy klientów i widzę, że oryginalny, unikatowy wyrób cieszy się powodzeniem. Może pomyśl o nawiązaniu współpracy z projektantami w dużych miastach. Pod warunkiem, że prezentowane prace są Twoje...

E: IMHO masz bardzo słabe zdjęcia- zainwestuj w zmiany!

E2: ludzi z kasą wciąż jest naprawdę sporo. Jeśli znajdziesz odpowiedź na pytanie jak do nich trafić i zrobisz to będzie O.K. Może to niezbyt oryginalna rada ale ja w tę branże wierzę!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Niema żadnej awantury, po prostu , życie jest za krotkę zęby robić awantury o jakieś linki :) Usunąłeś linki , super, ( ja usunąłem ich scan) zyskał na tym tylko twój katalog nikt i nic więcej.

Teraz dbaj o katalog a może za jakiś czas będzie coś z tego

Zainteresowanie było spore, tym bardziej jeśli się tłumaczyło, że są to rzeczy wyrabiane w Polsce, unikatowe.

E: IMHO masz bardzo słabe zdjęcia- zainwestuj w zmiany!

Dobre czasy chyba koncza sie, współpracowałem z zagranicznymi pracowniami o duzej renomie,

wspolpraca byla mozliwa z tego wzgledu ze malo kto byl w stanie robic cos w jakosci z najwyzszej polki,

chinczycy zrobili swoje, np ktos w skandynawi sciaga gotowe lampy w takiej cenie ze ja za to szkla nie kupie,

tylko ze sciagaja padaki ktorych ja za darmo bym u siebie nie powiesil na suficie (ale podobno sie poprawaiaja)

a ludzie sie nie znaja

kryzys tez zrobil swoje aaa i tak to leci......

witrazysta traci spamem na odleglość.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności