Skocz do zawartości

Blackpress rezultaty

LukaszK

Rekomendowane odpowiedzi

Zwiększyłem liczbę dodań, zobaczymy co to da..

Czyli na razie pozycjonuje za pomocą blackpressa oraz dodaje stronę do katalogów.

Zacząłem robić też zaplecze, na razie bardzo skromne (3 -domeny), więc pewnie za wiele to nie da :-(

Jest sens dodać strona do jakiegoś SWL np. statlink?

pozdrawiam

Łukasz

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zwiększyłem liczbę dodań, zobaczymy co to da..

Jest sens dodać strona do jakiegoś SWL np. statlink?

Widzę, że chcesz iść na łatwiznę ... więc wiedz, że tymi metodami nie wbijesz się na dobre pozycje na te słowa kluczowe. Na "konni lotnicy" owszem.

--------

Dlaczego... bo Twoja konkurencja {robi|zrobiła|zrobi} dokładnie to samo wiec jeśli chcesz ich "prześcignąć" musisz działać/zrobić znacznieeeee więcej :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dlaczego na łatwiznę? Dlatego, że próbuje to robic sam?

Pewnie i tak się nie uda i będę musiał skorzystać z czyiś usług ;-)

Na razie chcę sprawdzić, co mogę osiągnąć samodzielnie.

Chyba oprócz precli(dodaje), katalogi(też dodaje), zaplecze (zacząłem robić) to oprócz swl i jakiegoś blasta chybami dużo więcej możliwości nie pozostaje.

Czy może się mylę?

Wszelkie sugestie bardzo mile widziane ;-)

pozdrawiam

Łukasz

@Dlaczego na łatwiznę? Dlatego, że próbuje to robic sam?

Dlatego, że w tym wypadku poprzeczka jest bardzo wyska

@Na razie chcę sprawdzić, co mogę osiągnąć samodzielnie.

I bardzo dobrze ... człowiek uczy się na błędach.

@Chyba oprócz precli(dodaje), katalogi(też dodaje), zaplecze (zacząłem robić)

Czyli jak już pisałem nie robisz nic innego czego nie robiła by twoja ocecna i przyszła konkurencja.

@Czy może się mylę?

Tak.

@Wszelkie sugestie bardzo mile widziane

Nie wątpię w to... może wybierz się na jakieś profesjonalne szkolenie... cóż Panie kolego nie wszystko jest za free.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Dlaczego na łatwiznę? Dlatego, że próbuje to robic sam?

Dlatego, że w tym wypadku poprzeczka jest bardzo wyska

Analizowałem strony z top 3 pod względem ilości backlinkow i nie było ich zbyt wiele, więc chyba to nie są jakieś mega konkurencyjne frazy.

Czyli jak już pisałem nie robisz nic innego czego nie robiła by twoja ocecna i przyszła konkurencja.

Generalnie czego bym nie zrobił (zlecił) to i tak konkurencja może zrobic to samo ;-)

Nie wątpię w to... może wybierz się na jakieś profesjonalne szkolenie... cóż Panie kolego nie wszystko jest za free.

Może się skusze, ale cięzko jest znaleźć zarówno dobre szkolenie jak i dobrego pozycjonera :/

Zawsze można się naciąć.

pozdrawiam

Łukasz

Przyznam szczerze, że śledzę ten wątek, bo sam pozycjonuję dwie strony na te frazy.

Patrząc na inne wątki oraz po analizie konkurencyjności fraz, uważam że te frazy są średnio ciężkie - ciężkie.

Stąd też wydaje mi się, że Twoja analiza i stwierdzenie po ilości linków jak i stwierdzenie "to nie są jakieś mega konkurencyjne frazy" niestety nie jest poprawna :)))

Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl

Stąd też wydaje mi się, że Twoja analiza i stwierdzenie po ilości linków jak i stwierdzenie "to nie są jakieś mega konkurencyjne frazy" niestety nie jest poprawna :)))

Bardzo możliwe, to taka analiza na podstawie liczby linkow tylko byla ;-)

Nie analizowalem jak mocne to są linki.

pozdrawiam

Łukasz

Analizowałem strony z top 3 pod względem ilości backlinkow i nie było ich zbyt wiele, więc chyba to nie są jakieś mega konkurencyjne frazy.
Nie wiedziałem, że masz dostęp do bazy google :)
Generalnie czego bym nie zrobił (zlecił) to i tak konkurencja może zrobic to samo ;-)
Teoretycznie tak, ale praktycznie TOP 1 jest tylko jeden... wiec jak widzisz nie cała konkurencja jest wstanie zrobić to tak samo skutecznie-dobrze.

Pozycjonowanie w praktyce nie jest tak proste jak Ci i z pewnością wielu innym się wydaje. Reasumując - na niektóre słowa kluczowe trzeba coś więcej niż blackpress, SWL i zamówienie blasat na allegro by osiągnąć zadowalające rezultaty.

Rób to czego przeważnie nie robi konkurencja, czyli pobaw się treścią strony. Wartościowa treść, co jakiś czas (3-7 dni) nowy artykuł i będzie powoli szła do przodu.

Więcej powiedzieć nie mogę :) No ale powodzenia...Czekam na jakieś info odnośnie rezultatów.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

może do końca życia dodawać najwspanialsze artykuły świata ale jeśli pozostanie tylko przy tym a nie będzie MOCNO linkował to pozostanie tam gdzie jest.. i tyle w tym temacie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności