Skocz do zawartości

Problem z XP Home

pavlo911

Rekomendowane odpowiedzi

Bry wieczór,

Otóż mam pewien problem. Potrzebuje płyty Windowsem XP Home Edition. Mam klucz licencyjny, tylko nie mam jak zainstalować systemu. Dodam, że nie mogę tego zrobić z poziomu załadowanego Windowsa. Stąd moje pytanie:

Da radę ściągnąć gotową, bootowalną wersję Windowsa XP Home? Jeżeli tak, to skąd?

Może jakieś inne rozwiązania? ;>

Z góry dzięki za pomocne wypowiedzi.

Pozdrawiam,

Paweł

Nielegalna płyta z legalnym kluczem staje się legalna. Nawet swego czasu na uczelni jak pojawiło się MSDNAA, panowie z Microsoftu zalecali zalegalizować wszystkie kopie windowsa kluczami jakie studenci dostawali z MSDNAA. Mało tego, jak ktoś chciał windowsa, a w czytelni paniom brakowało płyt CD (jeszcze przez net mało kto brał) to same mówiły, aby brać pirata i zainstalować z legalnym kluczem.

Przejrzałem warezy, tzn. tam gdzie mam konta - wszystkie linki już wygasły, także lipa. Może ktoś ma na jakimś chomiku albo gdzies?

Przypomnę, że chodzi mi o wersję bootowalną. Większość tych w sieci, to zwykłe kopie, bez pliku bootowania.

Co do legalności - mam klucz licencyjny, więc wszystko gra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności