Skocz do zawartości

Czy można dostać bana za działania konkurencji?

Gość Slawexsdz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy można otrzymać bana dzięki życzliwości konkurencji? Dajmy na to, ktoś traktuje naszą stronkę np. xrummerem i wysyłą jednego dnia, powiedzmy 10kg wpisów. Co o tym sądzicie?

Nie i Tak.

Nie - jeśli SEO dla domeny jest wartościowe.

Tak - jeśli SEO jest schrzanione oraz w przypadku gdy domena jest wielce młoda

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

albo konkurencja bogata i stać ich na zmarnowanie dużej kasy :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No oczywiście chodzi mi o jak najbardziej nienaturalny przyrost linków, np. w jednym dniu. Ile? Tyle ile serwer wydoli...

A co Ty myślisz, że projektem w publikerze albo blastem zaszkodzisz komuś ? biggrin.gif

No właśnie się zastanawiam, dlatego poruszyłem ten temat :unsure:

Co masz na myśli pisząc o marnowaniu kasy? Niby ile według Ciebie kosztuje zrobienie projektu w publikerze, albo podlinkowanie xRummerem?

mozemy potestowac, moja domene mozesz podlinkowac publikerem, chetnie przyjme te kilka linków więcej :unsure:

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

duża ilość rotacyjnych przywalona obojętnie na jaka domenę może spowodować filtr ale jest to chwilowe bo w przypadku domeny dobrze linkowanej po napisaniu do gógli domena wróci.

dlatego pisałem o nieopłacalności

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności