Skocz do zawartości

Czy można dostać bana za działania konkurencji?

Gość Slawexsdz

Rekomendowane odpowiedzi

akuku napisał(a):
Z indeksu nie wylecisz ale lekki filterek na niektore frazy dostaniesz i w rankingu spadniesz.

a potem tylko jazda w górę.

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Panowie robiłem nie dawno test na mojej domenie która nie była mi potrzebna.

domena była 4 letnia - niewiele miala backlinków, ale PR2 był.

był tam blog na wordpressie

SWLem z rotacji przywaliłem jedną frazę na 10k pkt na strony erotyczne

co 7 dni wyłączałem rotacje i potem znowu 7 dni 10k.

strona dostała bana po 1,5 mc. da sie ? da.

Szukasz grafika? - projekty od 600 zł netto

najlepszy grafik - sam sprawdź

w bana to nie uwierzę ale w mocny filtr i owszem, ale i tak klakierzy z goglowskiego forum jak mantre powtarzają głupoty, że nie można domenie zaszkodzić. Niektóre filtry zakładane są z automatu i wyżej (_!_) się nie podskoczy.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Beerbant napisał(a):
w bana to nie uwierzę

Beerbancie, ale to zależy od zawartości 'serwisu'. Blog typu kilka podstronek o hodowli chomików może dostać bana "za nic". Niech ktoś zainwestuje i postawi na nowej domenie PRAWDZIWY, PORZĄDNY serwis (a są takie ? :) ) i spróbuje ją zbanować linkowaniem. Później ewentualnie niech wyśle prośbę o rozpatrzenie. Tylko kto poświęci się na taaaaki test ?

Nikt w tej dyskusji nie uwzględnił TREŚCI.

Beerbant napisał(a):
ale i tak klakierzy z goglowskiego forum jak mantre powtarzają głupoty, że nie można domenie zaszkodzić. Niektóre filtry zakładane są z automatu i wyżej (_!_) się nie podskoczy.

Myślisz, że TERAZ jeszcze są tacy co tak twierdzą ? Sądzę, że sam Googlarz już nawet nie przyzna się do tego stwierdzenia. Dziś filtry za nieodpowiednie linkowanie łapie się szybciej niż kiedykolwiek.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności