Skocz do zawartości

AKSARAT - submiter

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A skad mamy wziac ten key do autoryzacji. Mi nadal nie dziala wersja 1.0l zza routera na linii TP, sprawdzilem tez na VPS i tez tam nie chula (co juz w ogole jest porazka, bo wiekszosc by to chciala na VPS odpalic)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

qwerty10000

Nagraj jakiś Tutorial na YT, jak co tu robić.

Od A do Z bo nie rozumiem tego programu.

Pozdrawiam.

ps. Mi program działa, żadnych problemów oprócz jego obsługi.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

@Carnagge jak uruchamiasz program to podajesz nazwę użytkownika i hasło zapisuje się one w licence.key

możę ten vps ma jakieś ograniczenia - musiał bym mieć zdolny dostęp do tego serwera żeby sprawdzić

nie pojawia ci się CRC: 11663291 ?

napisz na PW na jaką nazwe uzytkownika sie zarejestrowałes to zabaczę czy autoryzacja jest ok

umieściłem w panelu film - jest skompresowany 15 MB

zawiera on przykładowa rejestracje na smf

rejestracje na wp

postowanie na localhost - ale nie za bardzo się udało , jutro umiwszczę lepszy film .

żeby submiter aktywował emaile to trzeba ustawić imap w pliku projectu - czego nie ma na filmie

pomimo mojej szczerej checi doszedelm tylko do etapu rejestracji. Dziwne, bo w pliku register - nie zapisuje haseł, tylko loginy oraz zaraz po nim stronę gdzie się rejestrował. Brakuje hasła

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

@Hicarian - tak sie dzieje bo w formularzach wp i bbpres nie mozna wpisach hasła podczas rejestracji .

jeżeli byś skonfigurował imap - to zaczęły by się pobierać emaile , i wyciągnięte z nich linki wraz z username i hasłem zapisały by się w tym pliku .

może przerobić i takie linki będą zapisywana w pliku halt.txt a nie w register.txt ?

configuracja imap: w projects/(nazwa projectu).xml

<inbox>

<gmail.com>

<username>xxxx@gmail.com </username>

<password> xxxx </password>

<offset> aktualna ilość emaili w skrzynce albo zostawić puste jak skrzynka nowa </offset>

</gmail.com>

</inbox>

konto google musi mieć włączoną obsługe imap

można porównać ile się zarejestrowało kont , a do ilu przyszły emaile wraz z hasłami wyszukując ":@" w linkach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności