Skocz do zawartości

AKSARAT - submiter

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Warto też dopracować kwestie stabilności oprogramowania. Czasami potrafi się zawiesić np. na logowaniu. Czasami również wyskakuje error, gdyż program nie może pobrać pliku (z pamięci podaję) none w katalogu avatar. Dziwny błąd ale wywala cały program.

Kolejna sprawa to zakładka CONFIG. Nie wiem dlaczego, ale ciągle muszę w niej ustawiać wszystkie opcje. Po każdym zamknięciu/wywaleniu się programu opcje te się kasują. Nie wiem, czy np. te opcje ustawienia dostępu do konta w jakikolwiek sposób pokrywają się z tymi z pliku register.

Podsumowując, to soft bardzo mi się podoba. Jest przy nim jeszcze wiele pracy, ale jestem dobrej myśli :). Z chęcią będę zgłaszał wszystkie napotkane problemy.

seowyszbanner.gif

@soprano - pobierz najnowszą wersje - masz Avatars w katalogu Avatars

jak masz listę synonimów np taką od xrumera (tylko angielskie słowa)- to się automatycznie modyfikuje

można pobrać aktualną wersje "1.0 p" - poprawiony bład z sygnaturą , sygnatura ma być w formacie bbcode

w signature.txt pojawiają się tylko publiczne profile , gdzie został znaleziony link .

Hmm... próbuję się połączyć przez router na łączu TP ale niestety mam authorization failed. Póbowałem wg. sposobu który podałeś wcześniej... jest szansa, że to zadziała?

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

autoryzacja po ip jest cały narazie usunięta - możliwe ze adres ip się zmienił , masz aktualną wersje . jak się instaluje nową wersje to tylko wystarczy zamienić plik -.

teraz w nowej wersji tylko zmieniłem port na 443 tak jak było na poczatku

mogę dodać ze ja się zalogujesz do panelu to ip się zaktualizuje z bazie danych

włączyłem wyświetlanie CRC: 15334845 .

No i ch.. bombki strzelił.

Dostałem komunikat po zalogowaniu się authoryzacion-error ip - XXXXXXXXX.

gdzie XXXXX to liczby z numerem.

Pobrałem nową wersje i to samo WTF?.

Koniec testów?

Co zrobić aby działało?

Pozdrawiam.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

powiem Ci tak:

1.strona nie działa.

2. w opisie nie ma ani linku, tylko kilka postów niżej

3. aksarat submiter - ale submiter czego? katalogów, precli ? jakie obsługuje skrypty?

zrób bardziej szczegółowy opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności