Skocz do zawartości

AKSARAT - submiter

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tez mam na tej najnowszej wersjii error i blad "CRC: 15334845"

Pytanie co do licencji - placi sie $100 jednorazowo i zaleznie od opcji dodatkowo albo $10, albo $100 miesiecznie?

Jak sie korzysta c captchabot to rozpoznaje tez recaptche, czy tylko te captche co sa obslugiwane przez Twoj OCR, a z program nie wspolpracuje?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@Carnagge tak

teraz jest nowa wersje "1.0 r" z poprawiona metodą autoryzacji - starsze wersje nie działają

jeżeli ktoś używa zmiennego ip to po zmianie ip program wyświetli error autoryzacji , żeby go usunąć należy się zalogować .

aktualnie jest zrobione że albo mój ocr albo captchboot - mogę tak zrobić ze jak jest recaptcha i nie obsługiwana captcha lub mój ocr dał error to idzie do captchaboot .

najlepiej instalować do pustego catalogu .

Cos jest nie tak - mi dzialalo dobrze na wersji 'm' a teraz lipa. Nawet stworzylem nowe konto, zeby sprawdzic czy nie ma takich problemow jak wczoraj, ale to tez nic nie dalo.

Teraz tez jak sie wlacza to sie czeka dluzsza chwile na okienko z errorem, a kiedys od razu wyskakiwalo.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

autoryzacja powinna nastapić w ciągu kilku sekund - jeżeli jest 15 s to problem z połączeniem do serwera .

@Carnagge możesz mi wysłać to wersje która ci działała jeżeli ją masz to zrobię dla niej dostęp - ja nie posiadam starych kopi

uruchomiłem submitera na serwerze dedykowanym i okazało się ze jest błąd - teraz jest dobrze wersja "1 s" "crc: 2665665" jak będzie błąd to się wyświetli .

należy uruchamiać submitera z tego samego ip co się loguje do konta .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności