Skocz do zawartości

Jest 13.09, a ja mam tylko 1 wniosek w tym miesiącu:-(

myfinancecompl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Problem jak w temacie. Jes już połowa miesiąca, a ja tylko 1 wniosek pozyskałem:-( Jak ten wynik poprawić? W google ogromna konkurencjal, także ta drogą niewiele zdziałam:-( Jakie macie sztuczki marketingowe, które poprawią mój wynik?

pozdrawiam

Vspak o kredyt :D, myfinancecompl jak ktoś ma strategie działająca to na pewno tobie o tym powie :D, będzie zarabiać sam i siedzieć cicho, pytanie jedno z najgłupszych w tym miesiącu.

Jakie macie sztuczki marketingowe, które poprawią mój wynik?
a może jeszcze klucz od mieszkania gdzie pieniędzy leżą?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Było Lato a w Lato ludzie nie lubią interesów robić. Sam dostałem finansowo mocno po tyłku przez okres letni. Dopiero teraz czuję, że zaczyna się rozkręcać i ponownie wchodzę na falę. Cierpliwości - no i oczywiście nie ma co czekać na spadające kokosy tylko pozyskiwać ciągle nowe źródła dochodu.

Czy to nie jest strona z pod z systempartnerski.pl jesli tak to tam są jaja .Namówiłem kiedyś kilku kolegów na konta i jedne zaliczyli drugie były dalej w kliknięciach pomimo ze konto zostało otwarte 2 miesiące wcześniej. Zreszta same banki tez nie zawiadamiaja pewnie systemu że wniosek warunki zostały spełnione.Całkowicie zrezygnowałem z tego systemu jask zaczełem się dzielić tymi prowizjami,tyle ludzi pisało że ma konta założone gdzie kasa jest ,niektózy pokazywali nawet skany umów. A support niemamy takich informacji hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności