Skocz do zawartości

Jak zrobić wypunktowanie

paszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

wpiszcie sobie do Google hasło: Samochodowe szyby i szyberdachy w Krakowie

Na pierwszym miejscu mam firmy.net ale pod linkiem są wypunktowane pierwsze 3 firmy z listy wyników na ich stronie.

Czy wie ktoś jak taki efekt osiągnąc ?

pozdrawiam

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Jeśli masz w jakiś sposób zrobioną strukturę na stronie która się powtarza - w tym przypadku

<div class="comlist"><div class="comlist_in"><div  class="com_hover"><h2>.......</h2>....

To Google takie dane pobiera i wrzuca dowyników jaki "Pozycje 15+" - okresla ile jest takich struktur oraz wyświetla pierwsze 3 (w tym konkretnym przypadku).

Struktura nie jest określona - to znaczy, że Google może wykryć co innego jako "Pozycje", ale ogólnie - jak masz wpisy tak jak na blogu to możesz się tego spodziewać pod wynikami ze swoją stroną

Mam breadcrump ale to nie pomaga. Mam natomiast inne podejrzenia a właściwie to prawie pewność - co kilka wyników na liście mam wstawiony adsense i to pewnie "zaburza" listę i dlatego wypunktowanie się nie pojawia. W sumie jednak to adsense jest ważniejszy niz wypunktwanie w SERP więc zlewam temat. Dziękuje wszystkim za pomoc.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności