Skocz do zawartości

Zamknięte - Prywatne - Presell Pages

Pozycjonusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, nie pytajcie o listę tylko zamawiajcie.

Opisy trochę krótkie jak na mój gust. Wolałbym np. mieć możliwość dłuższych opisów + jeden link więcej w treści.

Domeny są ok, każda z PR. Co prawda WSZYSTKO tam jest- od noclegów w koziej wólce do kredytów hipotecznych, ale możecie linkować przecież swoje wpisy. Wszystko poukładane w kategorie, więc jest git. Szkoda, że wszystko stoi na WP Multi Site, a nie np na 2-3 różnych skryptach, ale za 169zł można wybaczyć.

Właśnie złożyłem kolejne zamówienie.

Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka

Do puli dochodzi kolejne 10 blogów, wszystkie z PR1-4 już podlinkowane, więc w chwili obecnej jest 145 blogów ! Po pełną ofertę zapraszam na stronę :

https://www.pozycjonusz.pl/index.php?slab=presellpages

Dla osób, które dziś wykupią wpis w naszych blogach do północy, oferujemy zniżkę 30% na katalogowanie w pakietach VIP do VIP6. Zapraszamy !

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

• 2 tygodnie później...

Mówimy o sytuacji kiedy oszuka kogoś własny klient, komu zamówiło się wpis? Wtedy jest możliwość usunięcia linków, niestety ale nie mamy czasu na podmiany w stylu, klient nie osiągnął pozycji, zrezygnował z umowy i proszę zamienić linki bo mam kolejnego na podobne frazy. Usunięcie linków z 130 blogów zajęło nam ostatnio 3 godziny, więc wolimy ten czas przeznaczyć na linkowanie blogów niż bawienie się w edycje wpisów.

logo.png

Rozumiem, część linków chciałem po prostu podmienić i to zarówno URL-e, jak i anchory. Ale skoro tyle czasu, to nie zawracam głowy, polinkuję inaczej :D

Jakby coś się zmieniło w przyszłości w kwestii możliwości masowej edycji linków, to z pewnością sporo osób byłoby wdzięcznych za info :)

Zapraszamy na nasz profil na facebooku - https://facebook.com/Pozycjonusz Osoby które polubią nasz FanPage otrzymają kod zniżkowy na nasze usługi m.in. Presell Pages opisywane w tym wątku. Kod podaje się w formularzu zamówienia w odpowiednim polu. Zapraszamy :D

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności