Skocz do zawartości

Zamknięte - Prywatne - Presell Pages

Pozycjonusz

Rekomendowane odpowiedzi

OK, wykupiłem u was preclowanie kilka m-cy temu wszystkie precle zbanowane i już usunięte, nie dostałem żadnej informacji że moje wpisy zostały gdzieś przeniesione,napisaliście

"Żaden wpis wykupiony u nas nie został usunięty, zbanowany blog był przenoszony z wpisami."

Nie mam żadnego raportu ani nic. Co z poprzednimi użytkownikami ?? Bo jak na razie kasa poszła w błoto

Może jakiś raport gdzie te wpisy??

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To może wystarczyło napisać do nas maila o nowy raport? Bany na część domen były w marcu, mamy sierpień, osoby które pisały o nowy raport dawno go dostały. Po nicku niestety ale nie skojarzę Pana strony, więc proszę o informację mailową o jaką stronę chodzi i kiedy była zamawiana. Usługa presell pages jest u nas ciągle aktywna i wszystkie precle mają się dobrze, także zapraszam wszystkich zainteresowanych po próbkę naszych blogów i składanie zamówień :)

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

"To może wystarczyło napisać do nas maila o nowy raport? Bany na część domen były w marcu, mamy sierpień, osoby które pisały o nowy raport dawno go dostały"

Bez obrazy ale dostaliście bany i nikt nie powiadamiał że są nowe postawione wraz z starymi wpisami. Wystarczyło do klientów wysłać powiadomienie o ponownych postawionych preclach i przeniesieniem wpisów. A tu widzę jeszcze pretensje że wystarczyło napisać dbajcie o klinów bo daleko nie zajedziecie...

"Bez obrazy ale dostaliście bany i nikt nie powiadamiał że są nowe postawione wraz z starymi wpisami. Wystarczyło do klientów wysłać powiadomienie o ponownych postawionych preclach i przeniesieniem wpisów. A tu widzę jeszcze pretensje że wystarczyło napisać dbajcie o klinów bo daleko nie zajedziecie..."

Nie zbieramy maili naszych klientów bo do tego potrzebny jest odpowiedni regulamin, zaakceptowanie go przez klienta i znajomość prawa co do wykorzystywania takiej bazy, więc nie mogliśmy nic nikomu wysyłać. Druga sprawa to wpisuje się Pan w temacie, a na mailu cisza, strony jak nie było tak nie ma, więc proszę się zdecydować czy chce Pan ten raport czy nie.

logo.png

Ja też sobie rozwijam swoje precelki i jakoś banów nie mam :)

należy o kilka rzeczy zadbać:

• unikalność (templaka, treści, wyglądu artów itd)
  • różnorodność linków - troche z boku, trochę w treści, trochęna w topie na "belce" itd:)
  • dodawanie postów bez linka, grafiki, filmy youtube itd itd
  • jeśli robicie typowe lbogi pod linki masowe to tak się to kończy
  • pozatym pamiętajcie o tym aby nowy blog pobył w sieci chociaż miesiąc (najlepiej 3-6 mies)

Po tych radach powinno byc o niebo lepiej :)

nie mowie ze to zloty srodek ale poprawe sami zaobserwujecie:)

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Kilkadziesiąt naszych blogów otrzymało bana, wszystkich jest 240, także proszę o przedstawianie realnych faktów. W tym momencie pracujemy nad ich przeniesieniem, a projekty które były zamówione w ostatnich tygodniach zostaną dodane do naszej innej puli blogów które używaliśmy do własnego użytku. Jeżeli kogoś interesuje status jego projektu proszę o maila bądź prywatną wiadomość bo ciągle wpisują się osoby od których nie dostajemy w ogóle informacji o jaką domenę chodzi, a przecież po nicku nie dojdziemy kto jaki zamawiał projekt. W tym momencie dopniemy do końca wszystkie projekty, łącznie z "życzeniami" o dodanie do naszej dodatkowej puli i nasza oferta ulegnie całkowitej zmianie, szczegóły niedługo.

DFAG dzięki za dobre rady, ale o blogi dbaliśmy co mogą chyba poświadczyć osoby które wykupiły u nas dodanie, a co najważniejsze blogi przynosiły efekty a głównie przecież o tu chodzi.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności