Skocz do zawartości

Zamknięte - Prywatne - Presell Pages

Pozycjonusz

Rekomendowane odpowiedzi

Kilkadziesiąt naszych blogów otrzymało bana, wszystkich jest 240, także proszę o przedstawianie realnych faktów. W tym momencie pracujemy nad ich przeniesieniem, a projekty które były zamówione w ostatnich tygodniach zostaną dodane do naszej innej puli blogów które używaliśmy do własnego użytku. Jeżeli kogoś interesuje status jego projektu proszę o maila bądź prywatną wiadomość bo ciągle wpisują się osoby od których nie dostajemy w ogóle informacji o jaką domenę chodzi, a przecież po nicku nie dojdziemy kto jaki zamawiał projekt. W tym momencie dopniemy do końca wszystkie projekty, łącznie z "życzeniami" o dodanie do naszej dodatkowej puli i nasza oferta ulegnie całkowitej zmianie, szczegóły niedługo.

DFAG dzięki za dobre rady, ale o blogi dbaliśmy co mogą chyba poświadczyć osoby które wykupiły u nas dodanie, a co najważniejsze blogi przynosiły efekty a głównie przecież o tu chodzi.

Ja tylko doradzam i chcialem pomoc :)

nie mi oceniac waszej pracy / blogow itd. Nawet ich na oczy nie widzialem szczerze mowiac:)

Ale male sprostowanie - wzrosty pozycji to 1 , a utrzymanie ich to drugie.

Dla mnie wazniejszy jest wzrost linkow kierujacych do mojej strony ale takze ich stabilizacja!

Jesli sie myle to czekam na odpowiedz:)

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilkadziesiąt naszych blogów otrzymało bana, wszystkich jest 240, także proszę o przedstawianie realnych faktów. W tym momencie pracujemy nad ich przeniesieniem, a projekty które były zamówione w ostatnich tygodniach zostaną dodane do naszej innej puli blogów które używaliśmy do własnego użytku. Jeżeli kogoś interesuje status jego projektu proszę o maila bądź prywatną wiadomość bo ciągle wpisują się osoby od których nie dostajemy w ogóle informacji o jaką domenę chodzi, a przecież po nicku nie dojdziemy kto jaki zamawiał projekt. W tym momencie dopniemy do końca wszystkie projekty, łącznie z "życzeniami" o dodanie do naszej dodatkowej puli i nasza oferta ulegnie całkowitej zmianie, szczegóły niedługo.

DFAG dzięki za dobre rady, ale o blogi dbaliśmy co mogą chyba poświadczyć osoby które wykupiły u nas dodanie, a co najważniejsze blogi przynosiły efekty a głównie przecież o tu chodzi.

Ja tylko doradzam i chcialem pomoc :)

nie mi oceniac waszej pracy / blogow itd. Nawet ich na oczy nie widzialem szczerze mowiac:)

Ale male sprostowanie - wzrosty pozycji to 1 , a utrzymanie ich to drugie.

Dla mnie wazniejszy jest wzrost linkow kierujacych do mojej strony ale takze ich stabilizacja!

Jesli sie myle to czekam na odpowiedz:)

Ja również czekam na odpowiedź mailową. Nie bedę tutaj podawał przykładów blogów i zleconego projektu bo byłoby to mało eleganckie z mojej strony.

Fachowcy Blisco Ciebie https://blisco.pl/

• 1 miesiąc temu...

W chwili obecnej pracujemy nad nową ofertą presell pages, będą paczki precli/stron tematycznych gdzie będzie można umieścić linki, a ogólnie tematycznych blogów będzie dużo mniej i zasady umieszczania wpisów będą całkowicie odmienne od "1200 znaków tekst + 2 linki w treści". Szczegóły w ciągu kilku tygodni pojawią się na stronie Pozycjonusz.pl

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności