Skocz do zawartości

Kiedy Google bedzie mialo UPDATE??

mmiisiek

Rekomendowane odpowiedzi

od kilku dni widze cos baaaaaaaardzo dziwnego na google, ale podejrzewam o zgrozo, ze to nie sa chwilowe wahania, tylko cos sie rzeczywiscie ustabilizowalo. chwilowo nie mam czasu zeby to zbadac dokladniej, ale wydaje mi sie ze moglem byc na tropie pewnej prawidlowosci.

wyniki momentami zwalaja z krzesla - w top10 czesto strony zupelnie nie na temat (nie pozycjonowane - sam google je wybral). trzeba jeszcze poczekac z tydzien i zobaczyc co sie stanie.

"i can handle it without linking :)"

od kilku dni widze cos baaaaaaaardzo dziwnego na google, ale podejrzewam o zgrozo, ze to nie sa chwilowe wahania, tylko cos sie rzeczywiscie ustabilizowalo. chwilowo nie mam czasu zeby to zbadac dokladniej, ale wydaje mi sie ze moglem byc na tropie pewnej prawidlowosci.

wyniki momentami zwalaja z krzesla - w top10 czesto strony zupelnie nie na temat (nie pozycjonowane - sam google je wybral). trzeba jeszcze poczekac z tydzien i zobaczyc co sie stanie.

Potwierdzam masz rację

Co do Arkadio też masz racje!!!!- chodzi mi o to że Arkadio miał rację zle się wyraziłem!!!

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ps co do podbijania postów czy nie edytowania swoich postów to to forum bylo od poczatku inne i nie miało tak sztywnych ram jak inne fora :D

A linki z forum a dokładnie z pod tej samej domeny są traktowane po macoszemu gorzej więc też problemu niema

Robta se linki w imie Boże oczywiście bez 100 postów jeden po drugim :D

bo to bedzie smietnisko

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zdobadz kilka linkow i napewno za kilka dni sie zaindeksuje. Napisz na pw powiem co msz robic

Wiesz co?

Analizujac Twoja strone czyli plagiat i techniki ogolnie uznane za spam, tak bardzo tepiony przez Ciebie, i do tego slabe pozycje w wynikach na hasla ktore Cie interesuja, nie widze podstaw dla ktorych ktokolwiek mialby skorzystac z Twoich tajnych informacji podawanych na PW.

Arakdio mial racje zwracajac Tobie uwage, bo to nie bylo pytanie, na ktore odpowiedz jest jakas tajemnica. Forum sluzy do otwartej rozmowy, a takie teksty jak Twoj moga wiele osob do Ciebie zrazic, a o to chyba Tobie nie chodzi.

PW sluzy do wynmiany informacji prywatnych, wiec jak masz komus cos do powiedzenia prywatnie to napisz do niego PW, a nie oglaszaj sie, zeby ktos do Ciebie napisal. Tak to przynajmniej powinno dzialac wedlug mnie.

Jezeli chodzi o podbijanie postow, to chyba wszyscy wiedza ktorzy z forumowiczow sa w tej dziedzinie najlepsi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności