Skocz do zawartości

strona web do oceny

andrzejap

Rekomendowane odpowiedzi

Strona zrobiona bardzo fajnie i ciekawie, bynajmniej dla mnie wygląda całkiem godnie choć nie ukrywam że zmienił bym kilka rzeczy.

Moim zdaniem ona się zlewa jest za jasna tzn można by było coś w niej dodać by ją wyróżnić w jakiś specyficzny sposób, kolorystycznie.

Kontakt po lewej stronie w formie graficznej maile itm są mało wyraźne może mam problem z wzrokiem i dla mnie jest to uciążliwe by się doczytać.

Po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń

Powodzenia.

Na samym dole, po lewej stronie pod linkiem "Dozwolone substancje dodatkowe" są przekierowania na serwisy społecznościowe m.in facebook, twitter.

Wstawiłbym w linki do tych stron

target="_blank"

tak jak jest to zrobione np w polu na dole po prawej, w kolumnie "Współpraca:"

To samo zrobiłbym z linkiem "Kodowanie: Paweł Kowalczyk - tworzenie stron internetowych"

Ponieważ internauci nie będą wtedy uciekać z waszej witryny, strony zewnętrzne będą otwierać się w nowej karcie.

Druga sprawa to brak przekierowania adresu z www na bez www lub vice versa w pliku ".htaccess". To ważne bo Google traktuje stronę www.haccp-polska.pl/ i stronę haccp-polska.pl/ jako dwie różne strony. A tak moc strony z i bez www sumowała by się.

• 2 tygodnie później...

Nie podoba mi się zmieniający header - jakoś robi to bez większego sensu, zmieniłabym tło - obecne bardzo zlewa się z treścią, dodałabym formularz kontaktowy, zmniejszyła stopkę

Ludzka kreatywność jest największym zasobem. R. Florida

Moderowany_katalog_stron_50.pngZapraszam do moderowanego katalogu stron i ogłoszeń: https://http4u.pl Podstawowy wpis za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności