Skocz do zawartości

Sposób na szybkie generowanie tekstu stron zapleczowych

Gość Slawexsdz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Czy znacie jakiś szybki sposób, żeby zapełnić tekstem strony z zaplecza? Chodzi oczywiście o unique content, z tym że chciałbym, aby stronki przeszły weryfikacje STATLINK. Tekst musi być zrozumiały dla ludzi. Może jakiś generator tekstów? Tłumaczenie z innych języków? Co polecacie?

Pozdrawiam

Polecam usiąść i samemu napisać teksty. Wtedy masz gwarancję, że będą wartościowe. Automaty generujące treść są nic nie warte.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Dlaczego? :D Dzień ma zawsze tyle samo, czyli 24 godziny. Rzym nie powstał od razu. Codziennie wrzucasz po parę tekstów i po 3-6 miesiącach masz solidne zaplecze i gwarancję, że teksty są unikalne i mają odpowiednią moc.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Jeśli ma być dobrze to tylko pisać lub zlecić.

Automaty dobrze tego nie zrobią. Im lepiej zrobiona strona, tym większe szanse na dłuższe przeżycie :D

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja ostatnio zleciłem... I dostałem tekst który się nadawał do działu dowcipy na PiO.

Na pytanie co to ma znaczyć Pan mi odpowiedział coś w stylu że nie miał czasu a żeby system przyjął zlecenie musiał wkleić określoną liczbę znaków. Sory ale nie wytrrzymałem... no tak było, napisałem że dla mnie ważne jest żeby tekst miał mniej synonimów ale żeby było z sensem. To jeszcze mi napisał że na przyszłość zamiast lania wody z synonimami będzie dawał ZZZZZZZZZZZZ...ZZZZZ>>..itditd. No żeby się zgadzało...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Polecam usiąść i samemu napisać teksty. Wtedy masz gwarancję, że będą wartościowe. Automaty generujące treść są nic nie warte.

Gość sie pyta jak generować teksty to ten mu wyskakuje z pisaniem wartościowych tekstów :)

Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl

Wojciech Matuła, tel. 721 376 407

indeks parp 

Skoro nie ma programu generującego dobre teksty to jaka powinna być odpowiedź? Polecę parę programów, które są nic nie warte i "gościu" ma być zadowolony, że nic na tym nie zyska? Chyba się nie rozumiemy.

Pozycjonerzy24 to że ty nie masz takiego softu to skąd możesz wiedzieć że takich niema wcale?

Już dawno istnieją softy co generują sensowna treść.

Automaty generujące treść są nic nie warte.

a jakie generatory testowałeś? Czy tak tylko słyszałeś o tym ....

Slawexsdz dobry generator to soft którego nie kupisz tak po prostu, po 2 gie cena może być daleko poza zasięgiem.

macałem juz 2 softy Polskie co całkiem przyzwoita treść generuje, jeden wydaje lepsze teksty jak w 99% seokatalogach ( ale odpowiedz była - soft nie jest na sprzedaż :)).

Rosyjskich generatorow dobrej jakości jest tez parę godnych uwagi, parę osób z PIO już ich macało.

W takim razie przepraszam...Moją odpowiedź wystawiłem po ocenie softów dostępnych na allegro, gdzie przykładowe teksty były śmieszne. Jeśli są takie dodawarki. To proszę podzielić się wiedzą odnośnie sensowych generatorów treści...Chętnie zobaczę

Nie powiedziałem że kupuję, ale że widziałem w opisie przykładowy, wygenerowany tekst. Nie używam softu do generowania treści, bo wiem, że samemu robię ją dobrze.

Każdy ma swój styl i swoje metody...Nie kwestionuję Twoich, ale pozostanę przy swoich i będę je rozwijał. Z całą pewnością nie są mi potrzebne do tego programy z allegro, czy jakieś softy generujące treść.

Podsumowując (jak zwykle) wątek odbiega od tematu użytkownika. Skoro są programy, których nie można podać nazw...To temat uważam za zamknięty do czasu, aż ktoś poda dobry soft do tego o co prosi użytkownik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności