Skocz do zawartości

Prosta strona www do oceny

dwwa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę wszystkich o opinie mojej nowej strony internetowej.

https://godziny-przelewow.pl/

Strona ma charakter informacyjny, dzięki niej dowiemy się kiedy dojdzie przelew.

Myślałem jeszcze nad dodaniem czegoś w stylu kalkulatora, że wybiera się bank z jakiego poszedł przelew i bank do którego ma dojść. Co o tym myślicie?

Przede wszystkim bardzo mało treści. Możesz w to wkomponować jakiegoś bloga o tematyce stricte bankowej: nowości na rynku, konta, ciekawostki.

Nazwa jest napisana lipną czcionką, bardziej pasującą do tematyki rozrywkowej niż informacyjnej

Kolor tła trochę mdławy.

Pasek pierwszy z góry obniża wartość estetyczną.

Plusy to przede wszystkim czytelność i łatwość odnalezienia tego co się czyta.

Jak dla mnie to czcionka godzin mogłaby być grubsza.

Wstaw jakąś ładną grafikę na stronę główną bo smutno. W sumie to tak nie rzuca się w oczy, że główną częścią są te godziny przelewów. Może jakaś ładna graficzka, strzałeczka prowadząca do tej podstrony?

tak jak napisano - brak ładnej graficzki no i moim zdaniem nie jest zbyt czytelna jakąś grafiką lub guzikiem zachęciłbym do przejścia na najważniejszą podstronę (czyli godziny przelewów). Sama tabelka z godzinami rozjechana - ostatnia kolumna zawija zakres godzin. Wydaje mi się, że powinieneś zrobić tak w jednym miejscu i będzie ładniej ;)

<small>dyspozycja do 12:00<br> przelew tego samego dnia bez opłat</small>

czyli wstawilemtylko w tym miejscu br-a

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Page speed: 11/100

* brak kompresji nawet na text/html

jquery wczytuje 2sekundy - co to za serwer z pakistanu ?

A no 230.7 KB bo bez kompresji więc się zgadza z gzipek około 80KB

Usability:

Szukam godzin przelewu ale strona główna to sam content ?

Ja na takiej stronie oczekuje formularza wpisuje z jakiego banku do jakiego i o której jutro będę miał przelew nie czytam nawet chce wiedziec o której bede miał przelew

właśnie wprowadzam wasze uwagi na stronę. Piszecie żebym dodał jakąś grafikę, tylko jaką? Powstanie też mini blog, kalkulator przelewu i generator druków do przelewu.

@sorrow, mam hosting na proserwer.pl, opcja pro więc chyba nie w tym problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności