Skocz do zawartości

Płatność SMS w katalogach

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zapytać w jaki sposób najbardziej opłaca się płacić sms-ami za wpisy do katalogów (wiem, wiem - multikody), ale chodzi mi o to, że duża część mocnych katalogów (gazeta, gwiazdor, katalogi zgreda, interia itp) akceptują tylko sms-y.

I teraz pytanie: jaki prepaid i za jakim doładowaniem da mi najwięcej na koncie ? Jakie macie doświadczenia ? Gdzieś na forum (już nie mogę znaleźć) widziałem, że ktoś pisał, że w PLAY przy doładowaniu za 150 zł dają 150 zł gratis - to już coś, bo wtedy koszt wpisu spada o połowę. Tyle, że szukałem na stronach Play i takowej promocji nie znalazłem

Rafał

to już coś, bo wtedy koszt wpisu spada o połowę. Tyle, że szukałem na stronach Play i takowej promocji nie znalazłem
Kup heyah najpier 20 zł potem 150 i dostajesz drugie 150 do wykorzystania na wszystko w tym sms'y specjalne wiecej info https://www.heyah.pl/#/na-karte/podwojne-doladowanie

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

akceptują tylko sms-y.

przelewy też.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Po przeczytaniu regulaminu promocji, który jest ograniczony czasowo do 18.09.2011 nie przyklejałbym tematu, bo promocja się skończy i będzie nieaktualny. No chyba, że organizują takie coś cyklicznie.

W każdym razie ja lecę po starter do kiosku. Dzieki Cinmar

Jest jeszcze jeden tani sposób w sumie kiedyś bardziej opłacalny dziś już mniej a mianowicie https://www.blue.pl/, tutaj zawsze świeże nowinki jeśli chodzi o doładowania, sam korzystam z abonamentu ale czasami uzupełniam konta online znajomym za granica stąd też polecam ten serwis. Zasada działania standardowo piramida kto na wierzchołku zgarnia kapustę :) zachęcam do zapoznania sie ze stronką :P

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Myślałem raz. Zdecydowałem, że nie będzie multikodów. Ja nie mam setek tysięcy katalogów a kilka, o których wystarczy, że wiecie i które oficjalnie występują. Implementacja ich jest dla mnie całkowicie bezzasadna zarówno od strony SEO jak i Finansowej.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w seotxt.pl mozna kupic kody do katalogow taniej. Nie korzystam wiec wiecej nie powiem, ale widzialem tam katalog/i zgreda np

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności