Skocz do zawartości

Zmiana nazwy strony na FB

lukio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pewien problem a mianowicie jakiś czas temu kupiłem domenę ex. nazwadomeny.pl.

Przy okazji zakupiłem również domenę nazwa-domeny.pl.

Nazwa domeny jest marką pod którą chciałbym być w przyszłości rozpoznawany.

W związku z tym założyłem stronę na Facebooku i stworzyłem zawczasu stronę marki "nazwadomeny".

Jak wiadomo, aby mieć adres fb.com/nazwadomeny trzeba spełnić jedno wymaganie: min 25 fanów strony.

W obawie, iż zanim zdobędę tę liczbą fanów, ktoś mnie uprzedzi i zarejestruje taką nazwę - powiedziałem koledze, żeby tak nazwał swój profil.

Poszło bez problemu. Kolega posługiwał się adresem: fb.com/nazwadomeny i teraz najważniejsze:

Zdobyłem 29 fanów, powiedziałem koledze żeby zmienił nazwę na inną (FB daje taką możliwość 2 razy), kolega zmienił.

Ja Wiedząc że nazwa jest wolna, chcę ją ustawić dla mojej strony i otrzymuję komunikat:

Nazwa nazwadomeny nie jest dostępna.

Ratujcie bo jestem załamany.

Witam,

Mam pewien problem a mianowicie jakiś czas temu kupiłem domenę ex. nazwadomeny.pl.

Przy okazji zakupiłem również domenę nazwa-domeny.pl.

Nazwa domeny jest marką pod którą chciałbym być w przyszłości rozpoznawany.

W związku z tym założyłem stronę na Facebooku i stworzyłem zawczasu stronę marki "nazwadomeny".

Jak wiadomo, aby mieć adres fb.com/nazwadomeny trzeba spełnić jedno wymaganie: min 25 fanów strony.

W obawie, iż zanim zdobędę tę liczbą fanów, ktoś mnie uprzedzi i zarejestruje taką nazwę - powiedziałem koledze, żeby tak nazwał swój profil.

Poszło bez problemu. Kolega posługiwał się adresem: fb.com/nazwadomeny i teraz najważniejsze:

Zdobyłem 29 fanów, powiedziałem koledze żeby zmienił nazwę na inną (FB daje taką możliwość 2 razy), kolega zmienił.

Ja Wiedząc że nazwa jest wolna, chcę ją ustawić dla mojej strony i otrzymuję komunikat:

Nazwa nazwadomeny nie jest dostępna.

Ratujcie bo jestem załamany.

A nie mogłeś po prostu założyć fanpage i zdobywać fanów, a po uzbieraniu 25 łebków ustawić nazwę uzytkownika bez kombinowania z kolegą? Mi jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś mi ukradł nazwę użytkownika na fanpage.

25 fanów to byś się tutaj odezwał i miał w 15 minut, a kombinowanie zawsze bokie wychodzi

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Przekombinowałeś, więc nie pozostaje Ci nic innego jak stworzyć: fb.com/nazwadomeny.pl - też ładnie wygląda wink.gif

No to ekstra. Przekombinowałem na tyle że tamtemu użytkownikowi kolegi zmieniłem nazwę na nazwadomeny.pl

Dzięki za info;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności