Skocz do zawartości

Herbata pobudzająca / antystresowa / wspomagająca naukę

Davi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widzę, że wszyscy się pobudzają, to ja dla odmiany mogę polecić coś na uspokojenie.

Lawendowa tisana - genialna w smaku, doskonale wyciszająca.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

Moja lepsza połowa robi niesamowitą herbatę relaksująco-usypiającą.

Przepis jest banalny.

Wkłada do szklanki torebkę z melisą, zalewa, przykrywa, zapomina i idzie spać.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

• 2 tygodnie później...

Moja propozycja ale stosujecie wyłącznie na swoją odpowiedzialność i najlepiej dogadać to z lekarzem.

Ilości znacznie przekraczają dzienne zapotrzebowanie organizmu.

Można łatwo przedawkować zatem ostrożnie.

Na dzień dobry:

1 x Witamina A 12 000 j.m. - kapsułki

1 x Witamina E 400 mg

1 x witamina C 1000 mg (na 1/4 szklanki wody) plus 20 kropel Citrogrept (ekstrakt z pestek grejpfruta).

Na śniadanie:

Chleb żytni, kawa zbożowa plus kapsułka tranu 500 mg

Na obiad:

1 x Witamina PP 200 mg

1 x Witamina B12 10 µg

1 x kapsułka tranu

Na kolacje:

1 x kapsułka tranu

Na noc:

1 x Węgiel leczniczy 300 mg

W trakcie dnia, różnie:

Zielona herbata, melisa, mięta, fiołek, len.

Tylko, niech nie wpadnie ktoś na głupi pomysł i nie zastąpi żywność powyższym :D

Daje kopa ale początek może boleć....

No jeżeli chodzi o zastąpienie kawy herbatą to na pewno Yerba :D Jakieś rozluźniające to melisa, owocowe i oczywiście zielona herbata ;) Jeżeli chodzi o Yerbe to spotkałem się nawet w formie expressowej no ale to oczywiście nie to samo :)

1.jpg

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

• 2 miesiące temu...
BTW. Znacie jakieś aktywne forum o herbatach ? Bo te co są wysoko w google pod fraza forum herbata / forum herbaciane są dead...

Fusy.eu - Niezależne forum o herbacie

Świeżutkie, jeszcze pachnie farbą. Mam nadzieję, że znajdą się aktywni użytkownicy, temat herbaty jest ostatnio dość popularny.

Tak jak koledzy wcześniej wspomnieli, polecam yerba mate. Piję od paru lat praktycznie codziennie i świetnie się po niej czuje. Daje niezłego kopa. Polecam Rosamonte, Amandę (można kupić w Carefour) i Pajarito. Piłem chyba wszystkie jakie wyszły, ale te najbardziej mi smakują.

Yerby kupuję zawsze z tego samego źródła, które po prostu muszę tu polecić. Dlaczego? Ponieważ zamawiam w poniedziałek, a we wtorek paczka już u mnie jest. Ani razu nie dotarła później niż na następny dzień. Ten sklep to orga mate. Strona działa chyba od niedawna, ale ja kupuję u tej Pani już od paru lat. Znalazłem ją na Allegro. Polecam!

PS Nie mam z tym sklepem ani tą Panią nic wspólnego poza uwielbieniem do yerba mate.

seowyszbanner.gif

Fusy.eu - Niezależne forum o herbacie

Świeżutkie, jeszcze pachnie farbą. Mam nadzieję, że znajdą się aktywni użytkownicy, temat herbaty jest ostatnio dość popularny.

Widzę, że dzięki temu tematowi znalazłeś niszę ;)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

@soprano - z uwagi, że to obok mnie, to ja odbieram osobiście. Też polecam. I tez mnie nic nie łączy z tym sklepem.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności