Skocz do zawartości

Wpisy w katalogach a odwiedziny robotów google

serwisant

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego wpis dodany do katalogu później niż mój jest dużo lepiej odwiedzany przez roboty google?

Co mam na myśli?

Wpis dodany do pewnego seo katalogu ma ponad 100 odwiedzin robota google. Został dodany kilka miesięcy później niż mój. Ja do tej pory mam raptem 8 odwiedzin wpisu przez robota google. Czym to jest spowodowane?

prawdopodobnie link został poddany linkowaniu lub pingowaniu albo w katalogu miał np lepszy wpis niż twój np był na stronie głównej przez 30 dni itp

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Link linkowi nierówny. Nie widzę tutaj nic dziwnego. Ktoś "lepiej" podlinkował wpis niż Ty, to wszystko. Wystarczy, że człowiek podpiął go do systemu rotacyjnego, machnął link site-wide itd. i szybko nabił wejścia robota Google.

@TRENS - jak zawsze na temat :)

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności