Skocz do zawartości

poszukiwany programista php sqlite

Seobudowlaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje taniego programisty php do rozbudowania skryptu o kilka opcji skrypt jest napisany w php na bazie sqlite.

- stworzenie opcji katalogowania w katalogach zewnętrznych stron www z panelu

- jeśli coś w panelu nie działa to żeby był opis błędu a nie error....

- sprawdzanie ile linkow prowadzi do danej strony i jakie maja anchory w tabeli pokazywane(np 102 linki ma anchor "dom")

- swl tak żeby była tabelka gdzie jaki plik dodano oraz wgrywanie pliku z serwera na podstrony a nie z komputera gotowe pliczki rar żeby rozsyłał ja wybieram jakie maja na dany serwer wysłać ma a on mi potem w tabeli pokazuje ze te np 2 zostały tam zainstalowane z możliwością ich usunięcia i dodania nowych do podstrony.

- opcja czyszczenia bazy oraz zgrania listy domen i listy tekstów do pliku żeby później je wgrać tak samo z lista serwerów proxy.

- opcja usuwania synonimów z bazy jeśli jakiś chcę zastąpić lub jest mi zbędny.

- opcja sprawdzania czy dany tekst już nie znajduje się w bazie

- poprawienie podglądu skórek bo jest błąd i wyświetla tylko pierwszą a przy reszcie jest błąd.

Ofertę cenową oraz sugerowany termin proszę przesyłać na seobudowniczy@gmail.com lub na gg 28010205

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności