Skocz do zawartości

ANKIETA -ZAROBKI POZYCJONERA

Daniel Kędzierski

Za jaką stawkę byłbyś skłonny zatrudnić się jako pozycjoner i zrezygnować z prowadzenia działalności na własny rachunek  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za jaką stawkę byłbyś skłonny zatrudnić się jako pozycjoner i zrezygnować z prowadzenia działalności na własny rachunek

• 500 zł
      5
    • 1000 zł
      4
    • 2000 zł
      11
    • 3000 zł
      9
    • 5000 zł
      9
    • żadna z tych stawek nie jest interesująca
      10

Rekomendowane odpowiedzi

zgadza się wątek jest tu zupełnie inny, a co do cen na stronie - to pewno widzisz że nie jest opisana oferta, 2 sprawa powiedz mi jaki pozycjoner podaje cenę na stronie www. 3 sprawa przygotowuje zupełnie inne serwisy a wchodzisz zapewne na pozostałości po starych stronach.Narazie na 2 tygodnie jadę odpoczywać i kończyć serwisy będę za jakieś 2 tygodnie. co do pozostałości i cenniku niech wiszą :-) przynoszą skutek, są odwiedzane mimo swych braków więc nie będę ich usuwał.

Cerebru ? nie znam Ciebie nawet i nie mam celu Ciebie ani obrażać ani pisać co i jak robisz, nie skupiam się na tym co i jak robią inni. Ale dziwi mnie fakt dlaczego ty to ciągle robisz ?. Ja mam wystarczająco swojej pracy by niemieć czasu na skupianie się o jedną pozycje w górę. Uważam nawet że głupota jest walka o pozycje 1. Obecny stan jest mi wystarczający.

Pzdr

Mariusz

Nic nikomu nie sprawdzam, ale jak wczoraj wszedlem na twoja strone przez firefox i pokazalo mi kupe h1... ktorego rzecz jasna byc nie powinno bylem troche zdumiony.

Musze sie skupiac na tym kto co i jak robi bo walcze o czysty rynek...

dlaczego być nie powinno ? a coto h1 ? jest zabronione ? przecież to zwykły nagłówek który jest nornmalnie dopuszczalny. A że używasz firefoxa który nie czyta znacznika Marque to już nie moja wina, ten znacznik też nie jest spamem i w IE oznacza pływający tekst. Więc ? czego wobec Ciebie nie powinno być, bo piszesz coś i nie bardzo rozumiem co i dlaczego być nie może. Od kiedy coś jest spamem bo firefox tego nie czyta :-). Jak narazie IE jest główną przeglądarką, a nwet jeżeli to nikt nie może zmusić nikogo i uznać to za spam bo jakiś tam firek nie czyta marquee, a co z tym H1 ? dlaczego wobec Ciebie nie powiino go być ? jest jakiś zakaz stosowania nagłówków ? bo możesz powinnineś napisać do w3corg w tej sprawie i sprawdzić czy ten znacznik jakiś zakazany, bo może :-) jest coś czego ja niewiem, wiesz zakazane jst coś co jest ukryte, a jak pokażesz mi ten h1 że jest ukryty to ok,

a) cerebru, nie masz racji, takie zastosowanie h1 nie jest niczym nieprawidlowym - jest widoczny dla kazdego i opisuje tresc strony.

;) szook - ustalanie priorytetu dla ie, to zenada, jesli firma projektujaca strony, nie potrafi sie wylegitymowac ultrapoprawna strona we wszystkich (kluczowych!) przegladarkach, to jest po prostu... cienka jak barszcz. w Twoim interesie jest tak napisac kod, zeby wygladal tak samo w kazdej przegladarce. to naprawde da sie zrobic, bez zadnych kompromisow co do wygladu. trzeba jedynie chciec. Tobie sie nie chce?

p.s. twoj CSS jest bardzo zabawny ;) - wrecz sie dziwie ze w ogole dziala :P

"i can handle it without linking :)"

a) cerebru, nie masz racji, takie zastosowanie h1 nie jest niczym nieprawidlowym - jest widoczny dla kazdego i opisuje tresc strony.

No chyba zartujesz. Zastanow sie - jesli 3-4 razy powtarza te same hasla to jest dobre zastosowanie i nie jest to spamem? Rattkin rozpraszasz mnie. I moze powiesz ze jest to dobry naglowek?

widzisz cerebru nie jest spamem - bo jabys czytął troszeczkę na temat spamu to przekroczenie 4 krotne słowa w tagu jest spamem, a to że się sypie w fireworksie to sprawdze dlaczego, co do projektowania - to ja akurat nie zajmuje się projektowaniem, i cerebru zanim coś napiszesz to uzasadnij to jakoś - napisz mi że sempo.org uznaje taki h1 za spam to go usunę. Nie biorę pod uwagę amatorsklich enginów które regulamin układają pod siebie nie będę wymieniał po nazwie, ale tak często i takwygodnie to tylko jeden engin wymienia regulamin.

Rattkin nie budowałem tego css ale chętnie usłysze co należy zmienić żeby się nie sypało, css sam zrobiłem, wcześniej było to w kodzie strony lecz chcąc to wywlić umieściłem to w css zewnętrznym, uważasz że powinienem style umieścić spowrotem w kodzie html ?

Cerebru i nie zawracaj mi głowy następnym razem takimi bzdetami, bo jechałeś na gorszym spamie :-)

Pzdr

mariusz

rattkin chce chce :-) ale wiesz mam tu takiego który mi to robi, nie zawsze mu to wychodzi, a ta strona wisi narazie by wisieć, zarobkuje inna. Choć nie znaczy że tej nie poprawie kiedyś, ale narazie brak czasu, słyszałeś kiedyś o tym że szewc bez butów chodzi.

Pozdrawiam

Mariusz,

cerebru rozumiem Twoje obawy, google narazie Ciebie umieszcza ładnie ale jak tylko przydzieli ci już page ranka i odświeży to strona spadnie, stąd zerknanie co i jak, akurat tutaj nie polecam bo nie jest to moja flagowa strona. Ale w ciągu miesiąca i ta się poprawi,

pozdr

Mariusz

CEREBRU

Daj sobie na luz, bo znowu zaczynasz szalec na forum. Nie bede Ci zwracal uwagi w kazdym temacie, wiec potraktuj to jako ostrzezenie w wielu tematach.

To, ze ostatnio usunales spam ze swojej strony (dzial kontakt) nie znaczy ze teraz nagle sie zrobiles taki swiety. Pamietaj ze wystarczy w google wpisac "cerebru.com" i mozna zobaczyc jaki uskuteczniasz guest-book spam.

Zajmij sie lepiej budowanie jakiejs siatki stron na potrzeby linkowania dla *klientow* lub pozycjonowaniem zlecen ktore jak twierdzisz otrzymujesz, bo to co wyprawiasz na forum jest zenujace.

szookpl

To ja pisalem o dziale kontakt, a nie Cerebru i chodzilo mi o dzial kontakt na stronie cerebru.com, wiec chyba cos zle zrozumiales. :?

Uwielbiam się z tobą droczyć.

a ja mam prosbe, zebyscie sie jadnek nie droczyli zbytnio na forum.

Te dyskusje nie za duzo wnosza do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności