Skocz do zawartości

Jak sie nazywa stanowisko pracy w polsce?

paweljac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie zwiazane z nazwa stanowiska w polsce, chodzi mi dokladnie o osobe ktora sie zajmuje platna reklama (PPC) w googlu, yahoo czy bing?

Czy np manager bedzie sie nazywal Account Manager czy Campaign Manager czy jak? Bo nie wiem co wpisac w wyszukiwarke.

I kolejne pytanie, jak sie ktos moze orientuje, jakie sa stopnie, szczeble w tym wlasnie zawodzie w polsce? I jak mniej wiecej placa np w Krakowie, we Wroclawiu czy w Warszawie?

Dzieki

Pozdrawiam

Pawel

Account Manager - reklama: Menadzer ds. obsługi klient, może być także używane jako handlowiec

Campaign Management (ang.) – zarządzanie kampaniami

Specjalista ds. e-marketingu i Adwords

Praca Specjalista ds. sprzedaży kampanii reklamowych

Specjalista ds. SEM/ Adwords

Specjalista ds. Kampanii PPC (Google Adwords)

Specjalista ds. sprzedaży kampanii reklamowych Google AdWords

Specjalista ds. kampanii linków sponsorowanych Google AdWords

Ciężko będzie przy tak "ścisłej specjalności" jak piszesz. Chyba, że powiązanie z etatem handlowca pozyskującego zlecenia na usługi płatnej reklamy w wyszukiwarkach.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności