Skocz do zawartości

[szukam/kupie] dodawarkę wpisów i komentarzy do WP

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Nie szukam dodawarki wpisów typu omniadd itp., tylko dodawarki, która ułatwi i bardziej zautomatyzuje dodawanie wpisów do własnych precli, tak żeby do każdego z nich nie trzeba się logować itd. żeby dodać artykuł.

Najlepiej coś na zasadzie, że mam np. 100 artykułów w wordzie, które wklejam do dodawarki - nie każdy artykuł pojedynczo w odpowiednie pole ale 100 do jednego pola, wybieram kategorię ew. tagi i leci. Moźe być teź takie coś, że dodawarka dodaje wpisy z plików np. txt ale wtedy musiała by być możliwość, nawet przy wykorzystaniu dodatkowego narzędzia na podzielenie pliku worda ze 100 artykułami na 100 plików txt. Dodatowo w tej dodawarce mile widziane byłoby dodawanie zdjęć do artykuków (wybranych/losowych z katalogu). Jeszcze ważna sprawa to możliwość wybierania sobie stron, do jakich wpisy mają być dodawane.

Drugie narzędzie jakie mnie interesuje to dodawarka komentarzy, działająca w w podobny sposób jak wyżej, żeby dodawać losowe komentarze z lisy do wybranych podstron/stron bez dodatkowych linków itp. Mile widziana byłaby możliwość automatycznego ściągania komentarzy z innych stron jak np. youtube.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Kilka tysiecy dla programistów i coś takiego będziesz miał, bo na znalezienie gotowego softu raczej bym nie liczył, nikt raczej również nie sfinansuje tego z własnej kieszeni bo tego typu soft raczej sprzedawać się nie będzie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Kilka tysięcy :D bez przesady. Dodawarkę do wp mogę kopić za kilkadziesiąt złotych ale nie będzie ona spełniała moich funkcji, za to jest "zaje...." prosta i spełnia swoje funkcje.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Nic nie napisałeś, ale pewnie chodzi Tobie o WP - niczego takiego sensownego, działającego oficjalnie w handlu nie ma.

Poza tym ciekawy jest Premium Page

Premium Page to też skrypt precla, tylko sensowniej zrobiony niż WP - w sam raz dla pozycjonerów. Ma to czego każdy z nich szuka, tylko kosztuje niestety :D

Słyszałem o premium page ale nie urządza mnie on, gdyż precle na WP już działają i nie będę ich teraz przerabiać na premium page a poza tym wp daje o wiele większe możliwości, przynajmniej ja poradzę sobie sam ze zmnią wyglądu itp a tak w ogóle to jest przecież tyle templatek.

Dla jasności dodam, że nie ma to być narzędzie, które będzie łamało hasła itp. tylko to ma być narzędzie wspomagające dodawanie tylko do moich precli.

za kilka stówek możemy zrobić to dodawanie wpisów oparciu o Zenka. Z obrazkami itd. Wystarczy wersja 1 wątkowa czyli LITE, która kosztuje 57$. No i Zenek moze se przydać też do innych celów.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności