Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W przypadku Dotpaya to norma, ale ostatnio przeginają. Zwykle w ciągu tygodnia się wyrabiali.

19.06 zleciłem wypłatę to mi dopiero przyszło 27.06 (czas realizacji). Ostatnio sprawdziłem i jest data realizacji 22.06??.

Po co im takie ściemy? Kogo oszukują? Chyba sami siebie, bo klientów na pewno nie.

Na wyciągu mam data wysłania 27.06 i data zaksięgowania 28.06!

multikonto

Ale wy czekacie na wpłaty z dotpay oddział polski (dla firm) czy brytyjski (dla osób fizycznych)?

Ja zleciłem wypłatę środków z dotpay dla osób fizycznych (oddział w GB) 2011-09-05 19:50:41 i jeszcze nie ma przelewu.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Teraz po prostu się nie wyrabiają i trzeba czekać nawet miesiąc :P

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Nie rozumiem jaki taki DotPay, czyli jeden z największych systemów płatności w Polsce, odpiernicza taką amatorkę przy przelewach. Od paru miesięcy przy zlecaniu wypłaty czekam tygodniami - kompletny brak szacunku dla klienta i nie wywiązanie się z umowy. Żenada.

najlepsze ciastka na świecie stroopwafels prosto z Holandii

Nie rozumiem jaki taki DotPay, czyli jeden z największych systemów płatności w Polsce, odpiernicza taką amatorkę przy przelewach. Od paru miesięcy przy zlecaniu wypłaty czekam tygodniami - kompletny brak szacunku dla klienta i nie wywiązanie się z umowy. Żenada.

Nie tylko przy przelewach. Odpowiedź na e-mail z dotpay przyszła mi raz po tygodniu. Inny raz w ogóle. Bez jaj. Przeszedłem na przelewy24 jakiś czas temu, wypłaty na koncie dwa dni po zleceniu, odpowiedź na e-mail po kilku godzinach...

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Tylko że przelewy24.pl nie mają opcji zakupu PRZELEWEM/SMSem kodów jednorazowych importowanych do serwisu klienta. Tylko automat - ich wypowiedź:

w specyfikacji sms jest usługa p24 kod, której celem jest wysyłanie Klientowi

smsem kodu, za pomocą którego Klient może dostać się do określonych, płatnych

treści na stronie Sprzedawcy. Nasz system nie generuje listy kodów - kod jest

tworzony "w locie" i wysyłany Klientowi, a Klient wpisuje go na Państwa stronie.

Gdyby nie to już dawno bym się z DotPay wyprowadził :D

A wracając do DotPay - u mnie wypłaty przelewów są max. w 2-3 dni; SMSów max. 14 dni (mieszczą się nawet w terminie płatności na fakturze) - czyli potwierdzam że firmy obsługą na lepszych warunkach.

Co do pomocy technicznej jednak - żenada. Na 50% moich maili do dziś nie odpowiedzieli.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

To jest skandal przestałem już liczyć dni, tygodnie. :) Mam tylko nadzieję , że Firma się poczuje do zapłaty rekompensaty? Może jakieś odsetki ?

Dla niedowiarków wyciąg z FAQ dostępnego na stronie DOTPAYA :

Standardowy termin wypłaty to 3 dni robocze od dnia złożenia zlecenia.

Szukam szczęśliwca, któremu Dotpay kiedykolwiek przelał kasę w terminie, czyli do 3 dni roboczych?

multikonto

To jest skandal przestałem już liczyć dni, tygodnie. :) Mam tylko nadzieję , że Firma się poczuje do zapłaty rekompensaty? Może jakieś odsetki ?

Dla niedowiarków wyciąg z FAQ dostępnego na stronie DOTPAYA :

Standardowy termin wypłaty to 3 dni robocze od dnia złożenia zlecenia.

Szukam szczęśliwca, któremu Dotpay kiedykolwiek przelał kasę w terminie, czyli do 3 dni roboczych?

odpukać, ja od roku jestem w dotpay i przelewy dostaje po 2-3 dniach, ale wydaje mi się, że to zależy od tego czy masz umowę z dotpayem w Krakowie czy jakimś krzakiem w UK bo są takie i takie.. ja mam umowę z polskim "oddziałem". inna sprawa, że BOK rzeczywiście prawie nie istnieje.

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności